Η νέα τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας χωρίς κόπο!

Θέλετε να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο;Αναρωτιέστε πως μπορείτε να τονίσετε το βλέμμα σας ώστε να είναι σαγηνευτικό;Τονίστε τα μάτια σας χρησιμοποιώντας σκιές σε μπλε αποχρώσεις. Και λέμε σε μπλε γιατί φέτος θα "φορεθεί" πολύ.

Τη μπλε σκιά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε διάφορα σημεία του ματιού σας. Αν θέλετε το μακιγιάζ σας να είναι έντονο τοποθετήστε την σε όλο το κινητό βλέφαρο. Αυτό θα πρέπει βέβαια να το κάνετε με προσοχή και να το δουλέψετε αρκετά γιατί υπάρχει πιθανότητα να δώσει υπερβολικό αποτέλεσμα.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που το έντονο μακιγιαζ δεν της εκφράζει αλλά προτιμάνε το πιο διακριτικό μπορείτε να το πετύχετε και ταυτόχρονα να είστε και στη μόδα. Τοποθετήστε τη μπλε σκιά στο κάτω βλέφαρο μόνο ή στο επάνω μόνο ή με έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Εκτός βέβαια από τη μπλέ σκιά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και μία μάσκαρα,κατα προτίμηση μαύρη, για να τονίσετε περισσότερο το βλέμμα σας.

Πέρα από το μακιγιαζ σας όμως θα πρέπει να επιμεληθείτε και τα νύχια σας αφού το καλοκαίρι επιβάλει ανοιχτό παπούτσι. Το must αυτού του καλοκαιριού οπως φαίνεται θα είναι το ιριδίζον κίτρινο χρώμα.

Είτε έχετε μαυρίσει λίγο είτε πολύ ένα είναι σίγουρο. Το κίτρινο θα κάνει την τέλεια αντίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top