Shaya: «βίωσα τον ρατσισμό»

Τι αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για τα προσωπικά της;

Shaya: «βίωσα τον ρατσισμό»

Ρατσιστικά σχόλια λόγω του χρώματος του δέρματός της αποκαλύπτει πως δέχθηκε η Shaya, που τον τελευταίο καιρό έχει κατακτήσει τα charts με το αγγλόφωνο albumτης. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν αντιγράφει την Beyonce και αποκαλύπτει αν είναι μόνη ή όχι αυτή την περίοδο...

«Έχω δεχθεί ρατσιστικά σχόλια από τα media. Είχα στεναχωρηθεί που κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω καριέρα λόγω χρώματος», λέει η τραγουδίστρια σε ένθετο της εφημερίδας «Έθνος» και προσθέτει πως οι συνάδελφοί της και ο κόσμος δεν την έχουν επικρίνει ποτέ για το χρώμα του δέρματός της.

Αν και την γνωρίσαμε μέσω του συγκροτήματος Hi-5, η Shayaήρθε στο προσκήνιο με την soloπροσπάθειά της. Όσο για το γυναικείο γκρουπ; Όπως λέει η τραγουδίστρια, διαλύθηκε λόγω της δισκογραφικής εταιρείας: «όταν σταμάτησε η ελληνική παραγωγή της Warner δεν είχαμε κάποιο άλλο συμβόλαιο. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για πέντε κοριτσάκια που δεν είχαν καν μάνατζερ», αναφέρει.

Η τραγουδίστρια αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τραγουδήσει λαϊκά σε κάποια πίστα ακόμα και αν της έκαναν μια δελεαστική οικονομική πρόταση, ενώ υποστηρίζει πως ο αγγλόφωνος στίχος πηγαίνει πολύ καλά στην χώρα μας παρά το ότι εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο και ξεκαθαρίζει ότι δεν αντιγράφει την Beyonce όπως κάποιοι την κατηγορούν.

Αυτό τον καιρό, η Shaya είναι single! «Έτυχε. Δεν έχω πολύ χρόνο και πρέπει να έχεις ώρα για να γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι πιο τυχερή», προσθέτει.

Δείτε το video clip της Shaya για το τραγούδι «In Your Eyes»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top