Ντύνεται γαμπρός ο Κέβιν Μιραλάς!

«Κουλούρα» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του

Ντύνεται γαμπρός ο Κέβιν Μιραλάς!

Γαμπρός θα ντυθεί ο Κέβιν Μιραλάς, που μάλλον περίμενε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να το πάρει το κορίτσι...

Όπως διαβάζουμε στην «Real News», ο ποδοσφαιριστής θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή το Σάββατο, 4 Ιουνίου και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Κρίστελ Κανάς, στο Βέλγιο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει ήδη οργανώσει τα πάντα για το γάμο που θα γίνει στη Λιέγη, κοντά στο σπίτι όπου μεγάλωσε, αλλά και λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο που ξεκίνησε την καριέρα του.

Κέβιν και Κρίστελ είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ συγκατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια της εφημερίδας.

Το bachelor party του ποδοσφαιριστή θα γίνει πριν την αναχώρησή του, φυσικά στην Αθήνα (αλίμονο... bachelor χωρίς μπουζούκια γίνεται; Δεν γίνεται!) και παρουσία όλων των συμπαικτών του!

Κατά την εφημερίδα, η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον γάμο. «Αν όλα πάνε καλά και μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα κλείσω ένα καλό συμβόλαιο, σου υπόσχομαι ότι θα παντρευτούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, για να έχουμε και αρκετές μέρες στη διάθεσή μας για διακοπές», φέρεται να είπε πέρσι το καλοκαίρι στην καλή του ο Μιράλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top