Γνωστός ηθοποιός έκανε τ��ν ανάγκη του σε... μπουκάλι!

Δείτε την τηλεοπτική αποκάλυψη που τον έκανε ρεζίλι

Γνωστός ηθοποιός έκανε την ανάγκη του σε... μπουκάλι!

Δημοσίως ρεζίλι έκανε γνωστό ηθοποιό -και καρδιοκατακτητή- η σύντροφός του, αποκαλύπτοντας δημόσια πως έκανε την ανάγκη του σε μπουκάλι!

Ο λόγος για τον Orlando Bloom, που προ 4 περίπου μηνών έγινε μπαμπάς, αποκτώντας αγοράκι με την Miranda Kerr...

Σε συνέντευξή της στον Conan O’Brien, η καλή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια στην στιγμή του τοκετού.

«Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά οι γιατροί αναγκάστηκαν να μου προκαλέσουν τεχνητούς πόνους γιατί το μωρό δε μπορούσε να βγει. Τελικά, τα κατάφερα μετά από 27 ώρες και χωρίς φάρμακα για τον πόνο! Το μωρό μου γεννήθηκε 4,5 κιλά», είπε χαρακτηριστικά.

Έλα, όμως, που δεν έμεινε εκεί... Το σέξι μοντέλο της «Victoria Secret» αποφάσισε να μας πει ακόμα μία λεπτομέρεια: ότι ο σύντροφός της δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της και έκανε το «ψιλό» του σε μπουκάλι, γιατί ούτε στην τουαλέτα δεν τον άφησε να πάει!

«Ο Οrlando ήταν στο πλάι μου όλη αυτήν την ώρα. Δεν τον άφησα να πάει ούτε στην τουαλέτα… έκανε την ανάγκη του σε ένα μπουκάλι!», είπε όλο γλύκα και νάζι η Miranda!

Φαντάσου έκπληξη γιατροί και μαίες, που είδαν τον γνωστό ηθοποιό να ουρεί μπροστά τους και, μάλιστα, σε μπουκάλι! Αλλά πάλι καλά να λέμε που δεν τον έπιασε το «χοντρό» του τον άνθρωπο, να έχει άλλα τρεχάματα...

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Kerr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top