Πως σχολίασαν οι επώνυμοι τον τελικό της Eurovision;

Του… Λούκα έγινε στο Twitter!

Πως  σχολίασαν οι επώνυμοι τον τελικό της Eurovision;
Το τι έγινε χθες στο Twitter… δεν περιγράφεται! Οι επώνυμοι που παρακολουθούσαν με αγωνία τον τελικό και έστελναν όλη την θετική τους ενέργεια στον Λούκα, δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν και να τα «χώνουν» στις ξένες αποστολές!

Με το που έφτασε η ώρα να βγει η Ελλάδα στη σκηνή, η Eλεονώρα που έκανε live ανταπόκριση μέσω Twitter, έγραψε: «Σσσσσττττ βγαίνουμε. Έλα ρε Λούκα αρρώστια!». Καλή επιτυχία ταυτόχρονα ευχήθηκαν η Τάμτα και η Σίσσυ Χρηστίδου, ποστάροντας «Good Luck!!!» και «Go, baby go!», αντίστοιχα.

Όταν τελείωσε η καταπληκτική εμφάνιση του Λούκα, τα σχόλια συνεχίστηκαν: «Χίλια μπράβο Λουκάκι!» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Πολύ καλύτερα από τον ημιτελικό. Μπράβο!» έγραψε και η Τάμτα. «Μπράβο αγόρι μου. Και μετά το greek brutal και λίγη ρώσικη μπάμπουσκα» συνέχισε το χορό των σχολίων η Ελεονώρα. «Την έχει η ψυχή του τη φωτιά!», έγραψε και η Ναταλία Γερμανού.
«Άψογο το αγόρι μας. Ο Λούκας εννοώ! Και το Γαλλάκι καλό ήταν» έγραψε η Ναταλία Γερμανού που έχει και μια… ιδιαίτερη αδυναμία στον Amaury Vassili (τον γοητευτικό Γάλλο τενόρο).

Ο μεγάλος πανικός βέβαια έγινε την ώρα των βαθμολογιών με την Ελεονώρα Μελέτη να απειλεί τους Τούρκους ότι θα κόψει το κεμπάμπ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εμείς φταίμε που κάναμε διάσημους τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι επώνυμοι όπως η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος η Τζένη Μπαλατσινού και πολλοί άλλοι που «στόλιζαν» κανονικότατα τις χώρες που δεν μας τιμούσαν με τη βαθμολογία τους.
Με το που ανακοινώθηκε πάντως το τελικό αποτέλεσμα, όλοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Λούκα και την ελληνική αποστολή: «Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Μπράβο Λούκας, Stereo Mike και σε όλη την ομάδα! Δεκάδα και φέτος δεν το λες και λίγο!» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Ας πούμε μπράβο στο Λούκα μας» συνέχισε η Ελεονώρα.

«Ο Λούκας χωρίς promo tour με 10 άτομα αποστολή είναι νικητής με την 7η θέση! Μπράβο σου» πόσταρε η Τζένη Μπαλατσινού.

Το ίδιο και η Βίκυ Καγιά: «Μπράβο Λούκα!!Μπράβο Stero Mike!! Πολύ πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια τα πήγατε super!!! Eύγε!!».

Τα συγχαρητήρια του έστειλε ιντερνετικά και ο Γιώργος Καπουτζίδης: «7η θέση στη Eurovision με μια καταπληκτική εμφάνιση… Mπράβο στην Ελλάδα μας!!!» σχολίασε μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Στο ίδιο μήκος και η Έλλη Κοκκίνου: «Μπράβο στην ελληνική αποστολή! Αξιοπρεπέστατη θέση!!! Μπράβο σας!!!» πόσταρε η τραγουδίστρια.

Περήφανος για τον Λούκα και ο Ηλίας Ψινάκης που έγραψε: «Γυμνοί χωρίς promο, χωρίς βοήθεια από την ΕΡΤ, τα παιδιά μας έκαναν περήφανους στην Ευρώπη».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε να στείλει τα φιλιά της στον Λούκα: «Ένα φιλί στον Λούκα. Ρωτήστε όποιον θέλετε πόσο σίγουρη ήμουν ότι θα ήμασταν 100% στη δεκάδα».

Δείτε στο video την καταπληκτική εμφάνιση του Λούκα στο τελικό της Eurovision…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top