Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision

Έγινε η πρόβα τζενεράλε. Τι δίνουν προγνωστικά & στοιχήματα

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision

Ενώπιον 38.000 θεατών και πάνω από 120 εκατομμυρίων τηλεθεατών σε 45 χώρες θα ανάψουν σε λίγες ώρες τα φώτα στο Dusseldorf Arena για τον τελικό της 56ης Eurovision (22:00 ώρα Ελλάδας)! Οι 25 φιναλίστ ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την πρόβα τζενεράλε και, πλέον, ξεκουράζονται μέχρι την μεγάλη στιγμή. Στο μεταξύ, τα στοιχήματα και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν...

Οι αποστολές και οι διοργανωτές δοκίμασαν ευατούς για τελευταία φορά, με κάποιους από τους συμμετέχοντες να μην δίνουν το 100% επί σκηνής, κρατώντας δυνάμεις για το βράδυ.

Η μεγάλη βραδιά θα αρχίσει με ένα θερμό καλωσόρισμα από το τρίο των παρουσιαστών - Stefan Raab, Anke Engelke και Judith Rakers. Όσο για τον νικητή; Θα τον μάθουμε λίγο μετά τη 01:00 ώρα Ελλάδας...

Λόγω του ότι η περσινή νικήτρια, Lena, διαγωνίζεται και φέτος, θα ακούσουμε το περσινό νικητήριο κομμάτι, «Satellite», από το συγκρότημα του Raab, ενώ η Lena θα εμφανιστεί στην σκηνή προς το τέλος του τραγουδιού.

Με βάση τις κληρώσεις, η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι:

1. Φινλανδία

2. Βοσνία - Ερζεγοβίνη

3. Δανία

4. Λιθουανία

5. Ουγγαρία

6. Ιρλανδία

7. Σουηδία

8. Εσθονία

9. Ελλάδα

10. Ρωσία

11. Γαλλία

12. Ιταλία

13. Ελβετία

14. Ηνωμένο Βασίλειο

15. Μολδαβία

16. Γερμανία

17. Ρουμανία

18. Αυστρία

19. Αζερμπαϊτζάν

20. Σλοβενία

21. Ισλανδία

22. Ισπανία

23. Ουκρανία

24. Σερβία

25. Γεωργία

Πώς ψηφίζουμε

Όπως και στους δύο ημιτελικούς, έτσι και στον τελικό, οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν 15 λεπτά μετά την παρουσίαση του τελευταίου.

Για να ψηφίσουμε μπορούμε να καλέσουμε από σταθερό τηλέφωνο στο 90111190ΧΧ ή να στείλουμε SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ και προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας (ίδιο με την σειρά εμφάνισής της).

Στον τελικό ψηφίζουν και οι 43 χώρες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ανεξαρτήτως αν πήραν ή όχι την πρόκριση, ενώ κάθε χώρα δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό της και, επομένως, οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν μπορούν να ψηφίσουν το «WatchMyDance».

Τι λένε προγνωστικά και στοιχήματα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά και τα γραφεία στοιχημάτων, την «μάχη» για την πρωτιά θα δώσουν η Γαλλία και η Ιρλανδία, η πρώτη με τον τενόρο της και η δεύτερη με τα εκκεντρικά διδυμάκια της που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα.

Όσο για την Ελλάδα και το «Watch My Dance»; Άλλα πρακτορεία στοιχημάτων μας θέλουν μέσα στην 10άδα, άλλα εκτός και άλλα μεταξύ των θέσεων 10 έως 14.

Το ευχάριστο νέο έρχεται από την έρευνα της Google, που κατατάσσει την χώρα μας στην θέση, ενώ για την πρωτιά διαφωνεί με τα στοιχήματα και την δίνει... στη Γερμανία! Η εν λόγω έρευνα πέτυχε διάνα πέρσι και στον νικητή και στην θέση της χώρας μας - λέτε να το κάνει και φέτος;

Εμείς, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Λούκα και την ελληνική αποστολή!

Το star.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Dusseldorf Arena

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top