Κουφέτα για πασίγνωστο τραγουδιστή και μοντέλο!

Ποιοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου;

Κουφέτα για πασίγνωστο τραγουδιστή και μοντέλο!
Tέλος η εργένικη ζωή για τον Caleb Followill και την Lilly Aldridge. Ο τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος «Kings of Leon» και το σέξι μοντέλο της «Victoria Secret», ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια κλειστή ρομαντική τελετή σε πολυτελές ράντσ�� της Καλιφόρνια!

Η 25χρονη νύφη έλαμπε μέσα στην απλότητα της, φορώντας ένα μακρύ άσπρο στενό νυφικό της Vera Wang, και ανάλαφρο κοντό πέπλο στα μαλλιά. Με ελαφρύ βάψιμο και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά χτενισμένα σε χαλαρή μπούκλα, η Lilly ήταν μια οπτασία.

Εξίσου γοητευτικός και εντυπωσιακός και ο γαμπρός. Φορώντας ένα κομψότατο Gucci κοστούμι με λουλούδι στο πέτο, έλαμπε από ευτυχία και δήλωσε ότι η μέρα του γάμου του «ήταν μια τέλεια μέρα».
Από την τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος «Kings Of Leon». Το ζευγάρι, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον της οικογένειας του και λίγων καλών φίλων, στο πολυτελές ράντσο «San Ysidro».

Ωστόσο σχεδιάζουν αργότερα, να διοργανώσουν μια μεγαλύτερη γιορτή για τους υπόλοιπους φίλους και γνωστούς τους.

Lilly και Caleb, συναντήθηκαν σε ένα Φεστιβάλ Μουσικής το 2007 και έκτοτε έγιναν αμέσως ζευγάρι. Αρραβωνιάστηκαν το Σεπτέμβριο ενώ η Lilly έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια των «Kings of Leon», όπως το «Sex on Fire» αλλά και το καταπληκτικό «Use Somebody».

Δείτε στο video το ζευγάρι σε μερικές καθημερινές του στιγμές…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top