Ποια ηθοποιός πόζαρε topless καβάλα σε ένα άλογο;

Τα έβγαλε όλα στη φόρα! Μόνο τη φούστα άφησε…

Ποια ηθοποιός πόζαρε topless καβάλα σε ένα άλογο;
Η Eva Longoria είναι σέξι και όποιος… αντέξει! H 36χρονη ηθοποιός που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Miami για διακοπές με τον κατά 10χρόνια μικρότερο σύντροφο της, άδραξε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε topless για λογαριασμό μεγάλου γυναικείου περιοδικού!

Η φωτογράφηση έγινε στην υπερπολυτελή villa που μένει το ζευγάρι και το concept περιλάμβανε μια ημίγυμνη Eva, ένα άσπρο άλογο και παίκτες του polo να την έχουν… περικυκλώσει.

Ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στην πλά��η του αλόγου, φορώντας μόνο μια φούστα με το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι και με το άλλο να καλύπτει το γυμνό της στήθος, η Longoria δεν φαίνεται να ένιωθε και πολύ… άνετα!
Από κοντά ήταν και ο σύντροφος της Eduardo Cruz, που παρακολουθούσε όλο αγάπη και θαυμασμό την αγαπημένη του να ποζάρει με χάρη και σέξι διάθεση.

Μετά από πολλές ώρες γυρισμάτων και αρκετής ταλαιπωρίας, η φωτογράφηση τελείωσε και το ζευγάρι το «έκαψε» αλλιώς. Longoria και Cruz επισκέφτηκαν το υπερπολυτελές γιότ φίλου τους και μοιράστηκαν «καυτά» φιλιά στο κατάστρωμα.

Μάλιστα η Eva του σκούπιζε και τα χείλη για να αφαιρέσει το lip gloss που έμεινε πάνω στο στόμα του αγαπημένου της μετά το παθιασμένο φιλί που μοιράστηκαν.

Ντυμένη με φούξια κοντό cocktail φόρεμα, η 36χρονη ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους όταν έβαλε πάνω της ένα σωσίβιο, ανέβηκε στο jet ski και συνόδευσε το φίλο της σε μια βόλτα στη θάλασσα!

Δείτε στο video παλαιότερη συνέντευξη της Longoria, όπου άνοιξε κατά λάθος το κουμπί του σακακιού της και αποκαλύφθηκε το στήθος της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top