Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο κόκκινο χαλί των Κ��ννών;

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Woody Allen

Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο κόκκινο χαλί των Καννών;
Με μια άσπρη μακριά τουαλέτα Versace ,πράσινα μακριά σκουλαρίκια στ΄αυτιά και παππούτσια Jimmy Choo, η Uma Therman εντυπωσίασε τους πάντες με την κομψή μεν, πλην εντυπωσιακή της εμφάνιση, την οποία συνδύασε με ένα χαλαρό κότσο στα μαλλιά.
Λαμπερές τουαλέτες, κοσμήματα Chopard και εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν αισθητή την παρουσία της, στην έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών.

Διάσημοι αστέρες και λαμπερές γυναικείες παρουσίες, έδωσαν το παρόν στην επίσημη πρώτη της ταινίας του Wooly Allen «Midnight in Paris» η οποία άνοιξε το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ.

Jude Law, Robert de Niro, Uma Therman, Salma Hayek Αntonio Banderas, Μelanie Griffith,Karolina Kurkova, Rachel McAdams Michael Seen, και Faye Dunaway, ήταν μερικοί μόνο από τους celebrities που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.
Η Rachel Mc Adams, φόρεσε ένα καταπληκτικό φόρεμα του οίκου Marchesa, με δαντέλα σε κόκκινες αποχρώσεις και τούλι στο χρώμα του δέρματος. Το μπρονζέ παππούτσι που επέλεξε να το το συνδυάσει, έκανε τη διαφορά στο ντύσιμο, που ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερο. Όσο για το μαλλί; αφημένο κάτω σε χαλαρή μπούκλα, έδινε άλλον αέρα στο όλο της στυλ.
Με εντυπωσιακή τουαλέτα του Armani σε navy χρώμα (το οποίο αποδείχτηκε το φετινό trend των Καννών), η Karolina Kurkova επέλεξε μαύρα ψηλοτάκουνα και ασορτί clutch. Τα κρύσταλλα Swarovski και οι διαφάνειες της τουαλέτας όμως, ήταν αυτά που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.
Εξίσου εκθαμβωτική και η Salma Hayek, που επέλεξε μια Gucci τουαλέτα σε σαμπανιζέ χρώμα, την οποία συνδύασε με ανάλογο τσαντάκι του εν λόγω οίκου.
Τέλος, η Melanie Griffith, εμφανίστηκε με μια μαύρη στενή τουαλέτα του οίκου Jason Wu, με γκρι και μαύρα λουλούδια, την οποία συνδύασε με μαύρο ασορτί τσαντάκι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top