Ελεονώρα Μελέτη: Ποιος της έκανε έκπληξη στην πρόβα του Dancing;

Τί θα χορέψει την Κυριακή στο live η παρουσιάστρια

Ελεονώρα Μελέτη: Ποιος της έκανε έκπληξη στην πρόβα του Dancing;

Free Style με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο θα χορέψουν οι υποψήφιοι του Dancing την ερχόμενη Κυριακή και με αφορμή το είδος του χορού, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι θα χορέψει το soundtrack Crazy Girl, από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες».

Κατά την διάρκεια της πρόβας που έκανε η Ελεονώρα με τον παρτενέρ της Ηλία Λαδά, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Κώστας Βουτσάς έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια, για να δει από κοντά την προσπάθειά της να ��νταποκριθεί στον ρόλο της… Ζωής Λάσκαρη (που τραγουδούσε και χόρευε το Crazy Girl στην ταινία), να την εμψυχώσει και να της δώσει τις συμβουλές του στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που κλίθηκα να δώσω τα φώτα μου στην Ελεονώρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, εκτός από το ότι εμείς συμπεριφερόμασταν λίγο πιο αθώα», δήλωσε ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του κινηματογράφου, ενώ η Ελεονώρα τον ευχαρίστησε δημόσια, όχι μόνο για την βοήθεια που της προσέφερε κατά την διάρκεια της πρόβας, αλλά και γενικότερα για την στήριξή του προς το πρόσωπό της το τελευταίο διάστημα.

Δείτε την έκπληξη του Κώστα Βουτσά στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top