Αυτοί είναι οι 10 νέοι αντίπαλοι του Λούκα στον τελικό!

Δεν τα κατάφερε η Κύπρος - όλα όσα έγιναν στον β’ ημιτελικό

Αυτοί είναι οι 10 νέοι αντίπαλοι του Λούκα στον τελικό!

Πρώτη ανάρτηση: 13/05/2011, 00:03

Άτυχη στάθηκε η Κύπρος που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της 56ης Eurovision. Από τον β’ ημιτελικό -που είχε τα παραλειπόμενα και τα... καρακιτσαριά του- προέκυψαν 10 νέοι αντίπαλοι του «Watch My Dance».

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Χρήστος Μυλόρδος με το «Σαν Άγγελος Σ’ Αγάπησα» δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Εκτός τελικού έμεινε και το Ισραήλ, που έστειλε στο Ντίσελντορφ την νικήτρια του 1998, Dana International.

Οι χώρες που προκρίθηκαν, με την σειρά που ανακοινώθηκαν, είναι:

- Εσθονία

-Ρουμανία

- Μολδαβία

- Ιρλανδία

- Βοσνία/ Ερζεγοβίνη

- Δανία

- Αυστρία

- Ουκρανία

- Σλοβενία

- Σουηδία

20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς και οι λεγόμενες BIG5 (Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) θα αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου (22:00 ώρα Ελλάδας).

Κιτς και... ερμηνείες στον ημιτελικό

Ούτε από την δεύτερη διαγωνιστική βραδιά της Eurovision έλειψαν οι δυνατές ερμηνείες αλλά και εκείνοι που μπέρδεψαν τον μουσικό διαγωνισμό με... το καρναβάλι.

Λίγο πριν την σύνταξη ήταν ο τραγουδιστής της Βοσνίας/ Ερζεγοβίνης, που μπορεί να είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο στη μουσική σκηνή της χώρας του, όμως, ήταν σαν να στέλναμε εμείς τον Πασχάλη Τερζή, μην σου πω τον Στράτο Διονυσίου αν ήταν ακόμα εν ζωή! Για να μην σχολιάσουμε το καρό σακάκι του...

Την τηλεοπτική Ξένια από το σίριαλ «Η Ζωή Της Άλλης» θύμιζε η Nadine Beiler της Αυστρίας, μόνο που το δικό της κορακί κοντό καρέ ήταν πραγματικό και όχι περούκα όπως της Αθηνάς Οικονομάκου, ενώ η τραγουδίστρια της Ουκρανίας παραλίγο να πετάξει με τα... φτερά που είχε ως επωμίδες στο φόρεμά της!

Το βραβείο για το απόλυτο κιτς πάει δικαιωματικά στην Μολδαβία με τα περίεργα καπέλα, τις καραμούζες και τα πολύχρωμα και αταίριαστα μεταξύ τους ρ��ύχα.

Σαν μελαχρινή Barbie εμφανίστηκε η Getter Jaani της Εσθονίας, με το χορευτικό της να θυμίζει παραμυθάκι για μικρά παιδιά - μέχρι και... κόκκινα τριαντάφυλλα on stage της προσέφεραν οι χορευτές της, όσο εκείνη τραγουδούσε με ύφος αθώας περιστεράς!

Για το τέλος αφήσαμε την Λευκορωσία, που στόλισε τα μικρόφωνα με λαμπιόνια! Ξέρετε, από αυτά τα μικροσκοπικά που βάζουμε στους κήπους τα Χριστούγεννα...


Δείτε τους αντιπάλους του Λούκα στο βίντεο που ακολουθεί...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top