Σε εξέλιξη ο β’ ημιτελικός της Eurovision

Διαγωνίζεται η Κύπρος - 10 νέοι αντίπαλοι για τον Λούκα

Σε εξέλιξη ο β’ ημιτελικός της Eurovision

Στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision στρέφεται το ενδιαφέρον, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο β’ ημιτελικός του διαγωνισμού από τον οποίο θα προκύψουν οι 10 νέοι αντίπαλοι του «Watch My Dance» στον μεγάλο τελικό!

Οι τρεις παρουσιαστές της διοργάνωσης μας καλωσόρισαν για ακόμα μία φορά στο κατάμεστο Dusseldorf Arena και μας εξήγησαν τα της ψηφοφορίας. Λόγω του ότι η χώρα μας δεν διαγωνίζεται σήμερα, οι Έλληνες δεν ψηφίζουν.

Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε η Βοσνία - Ερζεγοβίνη με το «Love In Rewind», ενώ εμφανίζεται η Κύπρος και μία θέση πριν ένα ακόμα από τα φετινά φαβορί, η Σουηδία με το «Popular». Λίγο αργότερα θα δούμε στην σκηνή και την Dana International, που συμμετέχει ξανά στον διαγωνισμό για το Ισραήλ μετά την νίκη της το 1998.

Αναλυτικά, η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής: Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, Μολδαβία, Σουηδία, Κύπρος, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Σλοβενία, Ρουμανία, Εσθονία, Λευκορωσία, Λετονία, Δανία και Ιρλανδία.

Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών θα δούμε συνεντεύξεις από το green room και η ομάδα «Flying Steps» θα μας χορέψει break dance.

Περίπου τα μεσάνυχτα θα μάθουμε τους 10 νέους αντιπάλους του Λούκα Γιώρκα στον τελικό του Σαββάτου, στον οποίο έχουν περάσει απευθείας (χωρίς ημιτελικό) οι λεγόμενοι BIG5 (Γαλλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Ιταλία).

Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

Το star.gr θα σας ενημερώσει και απόψε για τα τεκταινόμενα στο Dusseldorf Arena

Δείτε την έναρξη του αποψινού ημιτελικού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top