Αυτά είναι τα παλάτια όπου θα μένουν William - Catherine!

Μετακομίζουν μετά το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι;

Αυτά είναι τα παλάτια όπου θα μένουν William - Catherine!

Μπορεί η επίσημη κατοικία του πρίγκιπα William στο Λονδίνο να είναι το Clarence House και εκεί να πέρασε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένος, ωστόσο, οι φήμες λένε πως θα πάρει την καλή του και... θα μετακομίσουν!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στον βρετανικό Τύπο και αναφέρονται στο περιοδικό «People», ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν μετακόμ��ση μόλις επιστρέψουν από το ταξίδι του μέλιτος: το παλάτι του Kensington είναι το επικρατέστερο για να τους υποδεχθεί, αν και έχουν ακόμα δύο εναλλακτικές σε περίπτωση που... βαρεθούν.

Το παλάτι του Kensington χτίστηκε στην «καρδιά» του Λονδίνου το 1650 και έχει μπόλικα διάσπαρτα διαμερίσματα, τριγυρισμένα από κήπους 1.100 στρεμμάτων. Στους χώρους του έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της βρετανικής μοναρχίας, ενώ είναι το μέρος όπου ο William πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Βλέπετε, εκεί κατοικούσε η πριγκίπισσα Diana, που ανακαίνισε το ανάκτορο έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων!

Αν οι νεόνυμφοι νιώσουν ανιαρά στο Kensington, υπάρχει το κάστρο του Windsor, το μέρος που προτιμά η γιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ, για να περνά τα weekends. Το περίφημο πέτρινο κάστρο με την κυκλική αρχιτεκτονική αποτελεί βασιλική κατοικία για περίπου 1.000 χρόνια, από την εποχή του Γουλιέλμου του Κατακτητή!

Στις μέρες μας, το Windsor εξακολουθεί να αποτελεί κύρια κατοικία της βασιλικής οικογένειας, αλλά ένα μεγάλο μέρος του είναι ανοιχτό για το κοινό, με την καθημερινή αλλαγή της φρουράς να είναι πιο εντυπωσιακή από εκείνη του Buckingham και να αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες.

Κι αν δεν θέλουν Σαββατοκύριακο με την γιαγιά, William και Catherine έχουν ακόμα μία «καβάτζα»: το κάστρο του Balmoral στη Σκοτία! Το μέρος δεν είναι άγνωστο στο ζευγάρι, καθώς οι φήμες λένε πως ο πρίγκιπας και η καλή του έκαναν συχνά - πυκνά βόλτες στα 200.000 στρέμματά του όταν ήταν φοιτητές.

Το Balmoral είναι το καλοκαιρινό καταφύγιο της Ελισάβετ, ενώ πρώτοι το νοίκιασαν η βασίλισσα Βικτωρία και ο πρίγκιπας Αλβέρτος το 1848. Σε αυτό το κάστρο έμεινε η Ελισάβετ και τις δύο πρώτες μέρες από τον θάνατο της Diana, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων για την απουσία της από το Buckingham όπου η σημαία κυμάτιζε μεσίστια...

Δείτε στο βίντεο το επικρατέστερο για την μετακόμιση του ζεύγους παλάτι Kensington

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top