Σε λίγες ώρες η «μάχη» της Κύπρου στην Eurovision

Ποιοί θα είναι οι νέοι 10 αντίπαλοι του Λούκα Γιώρκα;

Σε λίγες ώρες η «μάχη» της Κύπρου στην Eurovision

Ακόμα 10 αντιπάλους της στον τελικό του Σαββάτου θα μάθει απόψε το βράδυ η ελληνική αποστολή στην Eurovision, καθώς διεξάγεται (22:00 ώρα Ελλάδας) ο β’ ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος!

Την Κύπρο εκπροσωπεί φέτος ο Χρήστος Μυλόρδος με το «Σαν Άγγελος Σ’ Αγάπησα», μια μπαλάντα με έθνικ στοιχεία, που έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια. Στην γενική του πρόβα, ο Χρήστος εμφανίστηκε στα μαύρα συνοδεία τεσσάρων χορευτών, με την όλη παρουσίαση να είναι θεατρική.

Αποκορύφωμα της κυπριακής εμφάνισης; ο καπνός στο δάπεδο της σκηνής και το εφέ με τις μπότες τραγουδιστή και χορευτών!

Τι θα δούμε απόψε

Ο β’ ημιτελικός της Eurovisionθα ξεκινήσει με τους τρεις οικοδεσπότες να μας καλωσορίζουν για ακόμα μία βραδιά στο Dusseldorf Arena και να εξηγούν τα της ψηφοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα ολοκληρωθεί 15 λεπτά μετά την παρουσίαση του τελευταίου.

Με βάση την κλήρωση που έχει γίνει, στην σκηνή θα δούμε τις εξής χώρες: Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, Μολδαβία, Σουηδία, Κύπρος, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Σλοβενία, Ρουμανία, Εσθονία, Λευκορωσία, Λετονία, Δανία και Ιρλανδία.

Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών θα «μεταφερθούμε» στο green room, θα ακολουθήσει ένα βίντεο με τα 19 τραγούδια του ημιτελικού και θα σημάνει το τέλος της ψηφοφορίας.

Μέχρι να μάθουμε τα αποτελέσματα (περίπου τα μεσάνυχτα) θα δούμε στην σκηνή την χορευτική ομάδα break dance «Flying Steps».

Το star.gr θα σας ενημερώσει και σήμερα για τα τεκταινόμενα στο Dusseldorf Arena

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την γενική πρόβα της Κύπρου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top