Zumba: Η νέα μόδα στα γυμναστήρια που έχει κατακτήσει τους πάντες!

Τέλος η aerobic και οι ατέλειωτοι κοιλιακοί...

Zumba: Η νέα μόδα στα γυμναστήρια που έχει κατακτήσει τους πάντες!

Ξεχάστε την αερόβια άσκηση, τους κοιλιακούς με τις ώρες και «λιώσιμο» στο ποδήλατο για να πέσουν τα ψωμάκια. Η νέα μόδα έρχεται από την λατινική Αμερική και λέγεται… zumba!

Πρόκειται για ένα νέο είδος προγράμματος, που γνωρίζει μεγάλη απήχηση στα γυμναστήρια, καθώς συνδυάζει χορό σε λάτιν ρυθμούς με γυμναστική, ούτως ώστε να γυμνάζεται όλο το σώμα πολύ πιο ευχάριστα και λιγότερο επώδυνα. Η «σύλληψή» του έγινε πριν απ�� μερικά χρόνια, όταν γυμναστής διασημοτήτων Beto Perez ξέχασε μα πάρει μαζί του την… κασέτα της γυμναστικής και αντ’αυτής αναγκάστηκε να κάνει ένα άλλο μάθημα, συνδυασμού χορού με γυμναστική.

Σήμερα, η Zumba διδάσκεται σε περισσότερα από 40.000 άτομα σε 75 χώρες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την θεωρούν καλύτερη ακόμη και από το pilates! Η Zumba περιλαμβάνει λίγο από salsa, λίγο από cha-cha-cha και λίγο από… reggae, σε συνδυασμό με γυμναστικές ασκήσεις. Οι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν ότι μια ώρα προχωρημένης zumba, μπορεί να ισοδυναμεί με πάνω από 700 θερμίδες.

Γι’αυτό μην διστάζετε. Ρωτήστε για το μάθημα zumba και μόνον χαμένοι δεν θα βγείτε. Πιο αδύνατοι πάντως θα βγείτε… σίγουρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top