Κων. Ρήγος: «Πολέμησαν το τραγούδι και την ελληνική συμμετοχή»

Η δικαίωση, τα παράπονα και τα «καρφιά» προς όλους!

 Κων. Ρήγος: «Πολέμησαν το τραγούδι και την ελληνική συμμετοχή»
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία αλλά και τα παράπονα του. Σκηνοθέτης και χορογράφος του «Watch my Dance», αποκάλυψε ότι με την πρόκριση του κομματιού ένιωσε μεγάλη δικαίωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπήρχε μεγάλος πόλεμος εναντίον του τραγουδιού και όλης αυτής της συμμετοχής, οπότε ήτανε και ένα πείσμα και μια κόντρα δική μου να καταφέρω να περάσει η Ελλάδα στον τελικό, να φτι��ξουμε κάτι το οποίο θα είναι αξιοπρεπές ειλικρινές και ουσιαστικό», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Πρωινό mou».

Kαι συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος: «οτι περάσαμε στον τελικό είναι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν το περίμενε.Όλοι λέγανε ότι δεν πρόκειται να περάσουμε».

Τι τον πείραξε; «ότι κανείς δεν πίστευε στο ελληνικό κομμάτι και στην ελληνική συμμετοχή. Δεν πίστευε κανείς ότι ο Λουκας, ο Stereo Mike και οι υπόλοιποι, θα καταφέρουνε κάτι».

Ευχαριστημένος που πλέον το κομμάτι το είδαν Έλληνες και ξένοι με άλλο μάτι, απάντησε σε όσους λένε ότι ζεϊμπέκικο με hip hop δεν «δένουν» μεταξύ τους: «το τραγούδι μας είναι πολύπλοκο. Έχει δυο κόσμους. Και του hip hop και του ζεϊμπέκικου. Πρέπει και οι δυο να εξυπηρετηθούν». Άλλωστε όπως λέει, «αυτό που έπρεπε να φανεί, φάνηκε».

Τέλος, πέταξε και το «καρφάκι» του λέγοντας ότι μακάρι όλοι αυτοί που δήλωσαν ότι «ανατρίχιασαν» με την ερμηνεία στον ημιτελικό, «να ανατριχιάσουν ακόμα περισσότερο στον τελικό και να θυμούνται την ανατριχίλα και μετά τον τελικό ανεξάρτητα του αποτελέσματος».

Ακούστε στο video τις δηλώσεις του σκηνοθέτη-χορογράφου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top