Αποθεώθηκε ο Λούκας μετά το τέλος του ημιτελικού

Δείτε την στιγμή που «σείεται» το Dusseldorf Arena

Αποθεώθηκε ο Λούκας μετά το τέλος του ημιτελικού

Την αποθέωση γνώρισε ο Λούκας Γιώρκας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, που του έδωσαν το «εισιτήριο» για την μεγάλη βραδιά του Σαββάτου.

Αμέσως μετά την λήξη της τελετής και οι δέκα αποστολές που θα διαγωνισθούν στον τελικό, ανέβηκαν στην σκηνή και μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, γιόρτασαν την πρόκρισή τους. Ο Λούκας, που δεν έβγαλε λεπτό από πάνω του την ελληνική σημαία, δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων του, ακόμη και εκείνων που δεν προκρίθηκαν στον τελικό, ενώ «πνίγηκε» στις αγκαλιές και τα φιλιά των μελών της υπόλοιπης ελληνικής αποστολής, που ομολογουμένως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Οπως ήταν φυσικό, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού δεν έκρυψε την ευτυχία του για το αποτέλεσμα.

Το στάδιο «σείστηκε» την στιγμή που οι τραγουδιστές των χωρών έδωσαν ραντεβού με το κοινό μεθαύριο 14 Μαϊου. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στην ένατη θέση, ακριβώς εννέα θέσεις πιο κάτω από την θέση που διαγωνίστηκε στον ημιτελικό.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που μετέδωσε η Πρωινή Μελέτη, από το Dusseldorf Arena, οι οποίες τραβήχτηκαν μετά το τέλος της επίσημης μετάδοσης από την ΝΕΤ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top