Πως σχολίασαν οι επώνυμοι την εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα στη Eurovision;

Επαινετικά λόγια μέσω… Twitter!

Πως σχολίασαν οι επώνυμοι την εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα στη Eurovision;
Στη Eurovision ήταν στραμμένα χθες όλα τα βλέμματα. Παρουσιαστές, καλλιτέχνες, τραγουδιστές και πλήθος απλού κόσμου, παρακολούθησαν τον Λούκα Γιώρκα να ερμηνεύει live το «Watch my Dance» στη σκηνή του Dusseldorf.

«Μπράβο ρε Λούκα!!!» έγραψε ο Νίνο με το που τελείωσε την εμφάνιση της η ελληνική συμμετοχή, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόβλεψε μέσω Twitter ότι σίγουρα ο Λούκας θα είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα: «Εξαιρετικός Λούκας!!! Πολύ δυνατή εμφάνιση…»

Αγωνία για την ελληνική εμφάνιση είχε και ο Γιώργος Τσαλίκης που δεν μπορούσε να τη δει live γι΄αυτό και ζήτησε να του τη στείλουν: «Στείλτε μου κάποιος ρε παιδιά την εμφάνιση του Λούκα. Ήμουν στην πρόβα και δεν έχω δει τίποτα! Ευχαριστώωω».

Λίγα λεπτά αργότερα, και αφού είδε την ερμηνεία του Λούκας ξαναέγραψε: «Καταπληκτικός ο Λούκας! Μπράβο σε όλη την ομάδα! Στον Ρήγο, στους χορευτές, στον super Stereo Mike… Αξιοπρεπής παρουσία! Respect».
Και συνέχισε φανερά ενθουσιασμένος: «και φυσικά καλή επιτυ��ία το Σάββατο στον τελικό! (δεν θα τολμούσα νομίζω να πάω Euroision με ζεϊμπεκιά! Τρελλή μαγκιά! Μπράβο και πάλι!»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ευγενία Μανωλίδου, που πόσταρε στο Twitter της: «Συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή και ιδιαιτέρως στον Λούκα, που ενώ δεν γνώριζα τόσο καλά, με κέρδισε. Καλή επιτυχία και στον τελικό!»

«Πειράζει που ανατρίχιασα;;;Καλή επιτυχία!» ευχήθηκε μέσω Twitter η Τάμτα λίγο μετά την καταπληκτική εμφάνιση του Λούκα, ενώ τα συγχαρητήρια του τουίταρε και ο Θέμης Γεωργαντάς: «Βravo!Well Done Guys».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top