Τα ατυχήματα λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision

Ποια τραγουδίστρια μάτωσε και ποια έπεσε;

Τα ατυχήματα λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision

Λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision κάποιος φαίνεται πως μάτιασε τον Ρώσο Αlexey Vorobyov. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Η δασκάλα που του κάνει φωνητικά χτύπησε την πλάτη της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αυτό δεν προβληματίζει τόσο το Ρώσο τραγουδιστή όσο το ποιος θα κουνάει τον τοίχο στο σκηνικό αφού η κοπέλα δεν μπορεί ούτε καν να περπατήσει!

Και να ήταν αυτό το μόνο κύμα γρουσουζιάς που χτύπησε τον Alexey…! Το δεύτερο «χτύπημα» ήταν όταν συνειδητοποίησε, όπως είπε στο Star, πως ο εκπρόσωπος της Σουηδία�� , Eric Saade, τον μιμείται σε όλα!

Η γκαντεμιά «χτύπησε» και την εκπρόσωπο της Αρμενίας, Emmy, που μάτωσε η μύτη της και ένιωσε ρίγος και τάσεις λιποθυμίας. Ευτυχώς το ξεπέρασε όμως και τώρα είναι μια χαρά.

Και ενώ άλλους ,τους χτυπά η γκατεμιά άλλους τους χτυπά ο έρωτας! Ο λόγος για τον έγχρωμο τραγουδιστή του Ηνωμένου Βασιλείου που ερωτεύτηκε μία Ελληνίδα , την Μαρία Κούκα.

Κάποιοι άλλοι πάλι άλλαξαν επαγγελματικό προσανατολισμό και από τραγουδιστές έγιναν ρεπόρτερ. Ο προπέρσινος νικητής της Eurovision Alexander Rybac βρέθηκε στο Ντίσελντορφ όχι για να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία αλλά για να απαθανατίσει με την ερασιτεχνική του κάμερα τους διαγωνιζόμενους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top