Ν.Γιαννακοπούλου: Παραλίγο να καώ ζωντανή όταν ήμουν εφτά μηνών έγκυος

Τι λέει η βουλευτής για το σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη;

Ν.Γιαννακοπούλου: Παραλίγο να καώ ζωντανή όταν ήμουν εφτά μηνών έγκυος

Για το τραγικό συμβάν που πέρασε όταν διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις», η βουλευτής του Πασοκ, Νάντια Γιαννακοπούλου, σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη:«Την ώρα που οδηγούσα, το αμάξι μου άρπαξε φωτιά και παραλίγο να καώ ζωντανή» εξομολογήθηκε.

«Το αμάξι ήταν εν κινήσει όταν πήρε φωτιά και εγώ έπαθα σοκ. Καταλαβαίνεις πως δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις καπνούς από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι 7 μηνών έγκυος» δήλωσε η βουλευτής.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τόσο η ίδια, όσο και το παιδί που κυοφορούσε δεν έπαθαν το παραμικρό. Πλέον η βουλευτής έχει δημιουργήσει μία ωραία οικογένεια με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη τον οποίο γνώρισε όταν πήγαιναν μαζί σχολείο.

Η βουλευτής και ο ηθοποιός είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τι λέει η Νάντια Γιαννακοπούλου για το σύζυγό της; Αν και είναι ήσυχος και ηθικός, εκείνη τον ζηλεύει! «Μα η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο στη σχέση και χρειάζετ��ι» είπε, με χιούμορ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top