Πού θα πάει απόψε το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη;

Το αποκάλυψε η ίδια στο φινάλε της εκπομπής της!

Πού θα πάει απόψε το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη;

Έξοδο έχει απόψε το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια στο τέλος της σημερινής της εκπομπής! Μαζί της θα είναι σίγουρα η Χριστίνα Πολίτη, ενώ την υπόλοιπη παρέα... δεν την ξέρει ούτε η ίδια η παρουσιάστρια.

Στο φινάλε του σημερινού «Καφέ» η Ελένη αστειεύτηκε με την καλεσμένη της Έρρικα Πρεζεράκου που ήθελε να την ανεβάσει σε μια μπάλα: «δεν λες που δεν ανέβηκα στην μπάλα, να φάω καμιά ξόφαλτση, να μείνω κουτσή και να μην έρθω στα βραβεία απόψε;».

Να λοιπόν που θα είναι το Λενιώ: στα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς» του περιοδικού «Life & Style», όπου μάλιστα θα πάρει το αγαλματίδιο στην κατηγορία «τηλεοπτική προσωπικότητα»!

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού, που θα έχει στο πλευρό της 5 άνδρες, τους Γιώργο Καπουτζίδη, Παναγιώτη Πετράκη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Χάρη Χριστόπουλο και Αντώνη Λουδάρο.

Βέβαια, λεπτομέρειες η παρουσιάστρια του Alpha δεν ήξερε... Ούτε με ποιόν θα κάθεται στην ροτόντα δεν γνώριζε και, πάλι καλά, που η Χριστίνα Πολίτη την ενημέρωσε ότι θα είναι στην ίδια παρέα.

«Θα καθόμαστε μαζί», είπε η συνεργάτιδα του «Καφέ», ενώ η Ελένη αντέτεινε «μόνο εγώ δεν ξέρω με ποιούς θα κάθομαι. Θα είναι μια έκπληξη για μένα»!

Σημειώνουμε πως η λαμπερή αποψινή βραδιά θα μεταδοθεί από το Star την Παρασκευή, 20 Μαΐου, στις 21:00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top