To… βρακάκι της Pippa ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε κοινή θέα!

Νέες «πικάντικες» φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας

To… βρακάκι της Pippa ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε κοινή θέα!
Τον… «μπελά» της έχει βρει η Pippa από τότε που έκανε το «λάθος» να γίνει κουμπάρα του Πριγκιπικού ζεύγους.

Τα ξένα tabloids ξεθάβουν κάθε «πικάντικη» φωτογραφία της, μεγιστάνας της κάνει προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες έναντι πέντε εκατομμυρίων δολαρίων, topless στιγμιότυπα από παλαιότερες διακοπές κάνουν την εμφάνιση τους και η νεαρά τρέχει και δεν φτάνει να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα!
Μετά τις φωτογραφίες της Catherine που είχαν διαρρεύσει στα ξένα Μ.Μ.Ε απεικονίζοντας τα εσώρουχα της την ώρα που είχε πάρει μια απρόσεχτη στάση καθισμένη στο αυτοκίνητο, ήρθε και η σειρά της Pippa!

Όχι που θα τη γλύτωνε η κουμπάρα του William. Στις νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Pippa δεν είναι ούτε μεθυσμένη, ούτε έχει ξεσαλώσει με περίεργους παρτενέρ. Απλά. Φαίνεται λιγάκι το… βρακάκι της!
Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, την ώρα που ετοιμάζεται να κάτσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου, την συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός από τον οποίο προσπαθεί να κρυφτεί.

Έλα όμως που αντί να καλύψει το φόρεμα που έχει ανασηκωθεί, καλύπτει το πρόσωπο της! Το αποτέλεσμα; Αυτό που βλέπετε. Να αποκαλυφθεί το άσπρο εσώρουχο της μέσα από το μαύρο καλσόν!

Πάλι καλά που φόραγε και καλσόν δηλαδή... Πάντως, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της Pippa, παίζει να είναι και από τις πιο… «σεμνές» της σε σύγκριση με τις άλλες που έχουν διαρρεύσει!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top