Έφυγαν για το μήνα του μέλιτος William-Catherine!

Πάνε για τρέλες (μάλλον) στις… Σεϋχέλες!

Έφυγαν για το μήνα του μέλιτος William-Catherine!
Μπορεί να το καθυστέρησαν λιγάκι, αλλά σχεδόν δυο βδομάδες μετά το γάμο τους, William και Catherine «την έκαναν» για ταξίδι του μέλιτος! Που θα πάνε τα πιτσουνάκια; αν και αναχώρησαν για άγνωστο προορισμό, όλα δείχνουν ότι τελικά επέλεξαν τον Ινδικό Ωκεανό και συγκεκριμένα τις… Σεϋχέλλες!

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μ.Μ.Ε, το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε χθες από το Buckingham με ιδιωτικό τζετ ενώ με το που έφτασαν στον προορισμό τους, ελικόπτερο τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στο εξωτικό καταφύγιο όπου θα περάσουν δυο αξέχαστες εβδομάδες ξεγνοιασιάς.

Είναι τόσο απόρρητος μάλιστα ο προορισμός τους, που ακόμα και η ίδια η Catherine, τον έμαθε λίγο πριν ταξιδέψουν! Άλλωστε το ζευγάρι έχει ζητήσει από τα media να σεβαστούν αυτές τις ιδιωτικές τους στιγμές, με τους εκπροσώπους του Παλατιού να παραμένουν «σφίγγα» σε οποιαδήποτε πληροφορία.

Μέχρι και οι ειδικοί της Scotland Yard επιστρατεύτηκαν, τρεις εβδομάδες νωρίτερα, προκειμένουν να διπλοτσεκάρουν το μέρος που θα καταλύσουν οι νεόνυμφοι ώστε να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλές.
Που θα μείνουν οι νιόπαντροι; Σε μια βίλα που κοστίζει 4.000 λίρες τη βραδιά. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα και ρομαντικά νησιά του κόσμου, με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από… «Γαλάζια Λίμνη».

Κοκοφοίνικες που προσφέρουν πλήρη απομόνωση, παραλίες με άσπρη άμμο, και κρυσταλένια τυρκουάζ νερά, είναι μερικά μόνο από τα φυσικά κάλλη του ειδυλλιακού τους προορισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί υπάρχουν μια χούφτα μόνο βίλες, κατασκευασμένες στο χέρι από ντόπιο ξύλο. Ανοιχτό μπάνιο, ιδιωτικός κήπος, πισίνα με φρέσκο νερό και ειδικός χώρος για yoga, είναι μερικά μόνο από τα comforts του μέρους!

Πάντως ο μήνας του μέλιτος δεν θα είναι μήνας αλλά διβδόμαδο, καθώς οι νιόπαντροι θα πρέπει να επιστρέψουν στα πριγκιπικά τους καθήκοντα τα οποία ξεκινούν στις αρχές Ιουνίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top