«Έχει πάρει το κολάι ο Τρύφωνας στα σηκώματα»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον Τ.Σαμαρά

«Ο Τρύφωνας είναι ο πρώτος στα σηκώματα. Έχει πάρει το κολάι και τα πηγαίνει υπέροχα» δήλωσε η χορεύτρια Κλώντια-Άννα, παρτενέρ του στο Dancing With The Stars με μεγάλη διάθεση χιούμορ.

Η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά δήλωσε στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» πως στην αρχή φοβόταν πολύ όταν για τις ανάγκες της χορογραφίας ο Τρύφωνας έπρεπε να τη σηκώσει αγκαλιά «Φοβόμουν μη σκάσω κάτω σαν καρπούζι» επισημαίνει.

Τώρα όμως ,όπως είπε ο Τρύφωνας έχει βελτιωθεί πολύ. Το κολάι στα σηκώματα μπορεί να το πήρε, το απολυτήριο όμως του Λυκείου ακόμα. Ο Τρύφωνας αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο λόγω του μαθήματος «Αγωγή του πολίτη» που τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Ξεφυλλίζοντας το οικογενειακό του άλμπουμ ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε πως είναι τελείως διαφορετικός από τον αδερφό του σε όλα «Μην τον βλέπεις έτσι τον αδερφό μου Τατιάνα. Είναι πολύ αντρουά σε αντίθεση με μένα» είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει.

Πάντως και ο ίδιος πέρασε από σκληρά επαγγέλματα αφού δούλεψε για μία ολόκληρη μέρα στην οικοδομή. Δεν είναι και λίγο. Με αφορμή λοιπόν αυτό είπε να δείξει στην Τατιάνα Στεφανίδου τι θυμάται από την παλιά του τέχνη. Πήρε λοιπόν τα τούβλα και το τσιμέντο και άρχισε να χτίζει..

Δείτε τον Τρύφωνα Σαμαρά σε ρόλο οικοδόμου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top