Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Δήμητρας Ρουμπέση

Νεαρός επιχειρηματίας από την Ζάκυνθο της έκλεψε την καρδιά

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Δήμητρας Ρουμπέση

Στο πρόσωπο του Γιάννη Λιβέρη, ενός επιχειρηματία από την Ζάκυνθο, βρήκε τον έρωτα η Δήμητρα Ρουμπέση, που από την περασμένη Παρασκευή είναι μητέρα ενός αγοριού!

Τον τελευταίο χρόνο και μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Super Star», η Δήμητρα χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλο αυτό τον καιρό πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθήνας και Ζακύνθου, προ��ειμένου να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τον καλό της.

Ο νέος έρωτας της Δήμητρας γεννήθηκε στο Σικάγο, επέστρεψε στο νησί του Ιονίου σε ηλικία 9 ετών, διατηρεί beach bar στην περιοχή του Λαγανά και αγαπά πολύ την μουσική.

Όπως είπαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία, Δήμητρα και Γιάννης γνωρίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη στην Αθήνα μέσω κοινής παρέας. Οι δυό τους «κόλλησαν» από την πρώτη κιόλας συνάντηση και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση.

Η Δήμητρα έμεινε έγκυος προς τα τέλη του καλοκαιριού, ενώ ο γάμος του ζευγαριού δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς περίμεναν πρώτα τον ερχομό του πελαργού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top