Britney Spears: «Όταν γνώρισα τον Brad Pitt έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Το νέο της album και οι γυναίκες που την εμπνέουν

Britney Spears: «Όταν γνώρισα τον Brad Pitt έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»
Για το νέο της album “Femme Fatale” αλλά και για τις διάσημες γυναίκες οι οποίες την εμπνέουν μίλησε η Britney Spears.

Ο τίτλος του νέου της album είναι συμβολικός: «σημαίνει δυναμικές και δυνατές γυναίκες. Είναι πολύ σημαντικό για τα κορίτσια στις μέρες μας, ν΄ακούσουν το μήνυμα που περνάω. Γι΄αυτό και ονόμασα έτσι το album», δήλωσε η 29χρονη τραγουδίστρια στην κάμερα του «Πρωινό mou».

Ποιες είναι όμως οι ανάλογες δυναμικές γυναίκες που την επηρέασαν όλ΄αυτά τα χρόνια; «η Madonna, και η Whitney Houston, ενώ μ΄αρέσει πολύ η Barbara Streisand. Νομίζω ότι είναι πολύ θεατρική, και λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στον κόσμο μέσω της μουσικής της».

Όσο για τους stars που την ενθουσιάζουν; η Britney δηλώνει μεγάλη fan του Brad Pitt! «ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με τον Brad Pitt. Όταν τον γνώρισα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν τον είδα πρώτη φορά έτρεξα στην κυριολεξία πάνω του, και του είπα “γεια”. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Τι έχει να πει όμως για το νέο της video clip με τίτλο “Till the World Ends”; «είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι πολύ διαφορετικό και φουτουριστικό. Διαδραματίζεται κάτω από τη γη. Είναι ιδια��τερο, γιατί έχει πολλές χορογραφίες και είχε πολύ πλάκα στα γυρίσματα».

Δείτε στο video τη συνέντευξη της διάσημης τραγουδίστριας…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top