Τί κοινό είχε η Ευγενία Μανωλίδου της Παρασκευής με την Ευγενία της Πέμπτης;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση!

Τί κοινό είχε η Ευγενία Μανωλίδου της Παρασκευής με την Ευγενία της Πέμπτης;

Πρώτη ανάρτηση 06/05/2011 23:40

Μία στροφή αναγκάζει ο Σπύρος Χαριτάτος την Ευγενία Μανωλίδου να κάνει κάθε μέρα, μόλις εκείνη εμφανισθεί στο πλατό του «10-1 μαζί». Αιτία όπως λέει κάθε μέρα, είναι να δει ο κόσμος το υπέροχο σώμα της Ευγενίας, αλλά και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει, για τα οποία μάλιστα και ο κόσμος ρωτάει να μάθει λεπτομέρειες.

Το είδαμε μία το ρούχο της Ευγενίας, το είδαμε δύο, είδαμε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, τα είδαμε όλα. Μέχρι που είδαμε και… σχεδόν τα ίδια ρούχα! Παρασκευή (06/05) η Ευγενία εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής για την στήλη της με μαύρη στενή φούστα γεμάτη σούρες, μαύρη φαρδιά ζώνη και λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος παπούτσια: Λευκές καλοκαιρινές πλατφόρμε�� με ψάθα στην σόλα.

Μία μέρα πριν, Πέμπτη (05/05) η Ευγενία, που μπαίνοντας είχε κάνει την καθιερωμένη στροφή της για να δούμε την ενδυματολογική της επιλογή είχε φορέσει και πάλι λευκό πουκάμισο, επίσης φαρδιά μαύρη ζώνη, επίσης κατάλευκα παπούτσια, (τα οποία οι φήμες θέλουν να ήταν ίδια με της επόμενης μέρας) με την μοναδική διαφορά ότι αντί για μαύρη φούστα, είχε βάλει μαύρο φαρδύ παντελόνι!

Πανομοιότυπα χρώματα, πανομοιότυπα αξεσουάρ! Θα μας πείτε δεν ήταν ίδια η εμφάνιση της μιας μέρας με την άλλη, δεν ήταν δηλαδή με τα ίδια ρούχα αυτά καθεαυτά. Ναι, δεν ήταν Γιάννης, ήταν Γιαννάκης. Λευκό πουκάμισο την μία μέρα, λευκό και την άλλη. Λευκό παπούτσι την μία μέρα, λευκό και την άλλη. Μαύρη ζώνη την Πέμπτη, μαύρη και την Παρασκευή. Μόνο η φούστα με το παντελόνι έκαναν την διαφορά, που και πάλι δεν την λες και σπουδαία αλλαγή, αφού και τα δύο ήταν μαύρα.

Γιατί αυτή η ασπρόμαυρη επιλογή και τις δύο μέρες και μάλιστα χωρίς καμία χρονική διαφορά ανάμεσά τους. ‘Η την «χτύπησε» η κρίση, ή κάποιος της είπε ότι της πάει… Δείτε το απόσπασμα του 10-1 της Παρασκευής και αυτό της Πέμπτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top