Παίκτης του Dancing αποκαλύπτει: «Θέλω να... ζευγαρώσω»

Σε ποιον ανήκει η ατάκα;

Παίκτης του Dancing αποκαλύπτει: «Θέλω να... ζευγαρώσω»

Έτοιμος να ερωτευθεί δηλώνει ο Τρύφων Σαμαράς. «Είμαι μόνος μου, γι’ αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας προσέλθει!», είπε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση-πρόκληση...

Φαίνεται θα φταίει η άνοιξη που μπήκε και του έφερε την σχετική «φούντωση», καθώς ο γνωστός κομμωτής και παίκτης του Dancing θέλει να έλθει ο… έρωτας και να του χτυπήσει την πόρτα. «Ο άνθρωπος να είναι απλός και να με κοιτάξει με καθαρό βλέμμα. Να είναι ένας αληθινός άνθρωπος με έναν καλό λόγο».

Και μπορεί ταίρι να μην έχει αποκτήσει ακόμη, έχει όμως ήδη μια κολλητή και αυτή δεν είναι άλλη από την Ευγενία Μανωλίδου. Από τότε που μπήκε στο Dancing, Τρύφων και μπουμπούκα έχουν γίνει αχώριστοι. Βλέπετε η Ευγενία δίνει τα «φώτα» της στον Τρύφωνα για το ριάλιτι, ως παλιά καραβάνα. Εκείνος την ρωτάει για το Dancing και εκείνη του μιλάει για… τρίχες!

«Μιλάμε στο τηλέφωνο. Της λέω εάν μου άρεσε σε κάτι ή αν της άρεσα εγώ, ανταλλάσσουμε απόψεις για το Dancing, μου λέει την γνώμη της. Θεωρώ ότι η Ευγενία είναι από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες και μου αρέσει πολύ όλο αυτό το στιλ που κρατάει. Είναι ευγενική και έχει την ευγένεια το αίμα της. Δεν ξέρω για τον χορό, αλλά ως προσωπικότητα νομίζω πως με θαυμάζει. Και εμένα είναι το πρότυπό μου», δήλωσε ο Τρύφων.

Με την Ευγενία για δασκάλα, να είστε βέβαιος ότι όλα θα πάνε μία χαρά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top