Το νέο look της Ελένης... Βουγιουκλάκη...

Γιατί φούντωσε το μαλλί και έβαλε λουλούδι-μπουτονιέρα;

Το νέο look της Ελένης... Βουγιουκλάκη...

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια για την εμφάνιση της Ελένης με το φουντωμένο μαλλί και το λουλούδι – μπουτονιέρα στο κεφάλι συνεχίζονται.

Μετά τον Νίκο Μουτσινά που χαρακτήρισε Αλίκη Βουγιουκλάκη την Ελένη, (κυρίως εξαιτίας του νέου look που λανσάρει), η εκπομπή Φώτης-Μαρία live προέβαλε φωτογραφία της Αλίκης από την ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι», στην οποία διακρίνεται η αείμνηστη Αλίκη με την χαρακτηριστική της φράντζα και το λουλούδι στο πλάϊ, εμφάνιση που επέλεγε κυρίως όταν ερμήνευε κάποιο κομμάτι.

Ακριβώς το ίδιο χτένισμα, με την φουλ κρεπαρισμένη τρίχα, την φράντζα που ξεκινάει από την άκρη του κούτελου και όχι από την μέση, το τεράστιο λουλούδι, αλλά και όλο το στήσιμο και ο τρόπος της Ελένης «φέρνουν» σε… Αλίκη.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε την δήλωση πολύ γνωστού δημοσιογράφου, παρουσιαστή και κριτικού κινηματογράφου, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η ζωή της Ελένης μοιάζει σε πολλά με αυτήν της Αλίκης. Όπως και τα δημοσιεύματα που σπανίως της προσάπτουν κάτι αρνητικό.

Για τα δημοσιεύματα δεν ξέρουμε, μπορούμε όμως να μιλήσουμε με σιγουριά για την εμφάνιση της Ελένης… Βουγιουκλάκη… ε συγγνώμη Μενεγάκη.

Μπορεί πάντως οι εκπομπές να σχολιάζουν το νέο look, ωστόσο η ίδια απέδωσε την εμφάνισή της σε ένα κακό όνειρο που είδε στον ύπνο της. Δείτε τί είπε στην εκπομπή της, στην σχετική ανάρτηση του star.gr.

Ακολουθούν τα σχόλια από την εκπομπή Φώτης-Μαρία και το Δέστε τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top