Lady Gaga: στη μηχανή με τον «Ιησού» ως «Μαρία Μαγδαληνή»

Νέο «βλάσφημο» video clip για την εκκεντρική τραγουδίστρια

Lady Gaga: στη μηχανή με τον «Ιησού» ως «Μαρία Μαγδαληνή»
Η Lady Gaga δεν είναι και πολύ γνωστή για τα… φιλικά προσκείμενα προς τη θρησκεία αισθήματα της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια έχ��ι προκαλέσει ουκ ολίγες φορές, καθώς σε πολλές συναυλίες της έχει ντυθεί καλόγρια.

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως το παράκανε, καθώς στο νέο της video clip με τον τίτλο «Judas», δηλαδή «Ιούδας», εμφανίζεται ντυμένη ως «Μαρία Μαγδαληνή», να είναι ανεβασμένη σε μια μηχανή την οποία οδηγά ο ίδιος ο Ιησούς.

Το διάρκειας 7 λεπτών video clip, είναι πλούσιο σε συμβολικά μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου. Εκτός του ότι από το story υπονοείται πως η «Μαρία Μαγδαληνή» είναι ερωμένη του Ιησού, στη συνέχεια εμφανίζεται ο Ιούδας τον οποίο η «Lady Gaga» όχι μόνο δεν προδίδει όταν της το ζητά ο Ιησούς, αλλά παρατά και τον Ιησού για τα μάτια του Ιούδα με τον στίχο του τραγουδιού να λέει χαρακτηριστικά: «ο Ιούδας είναι ο δαίμονας στον οποίο ανήκω».

Αν και καλλιτεχνικά το video clip είναι υπερπαραγωγή και κομψοτέχνημα, οι πρώτες αντιδράσεις για το περιεχόμενο του έχουν ήδη αρχίσει. Άλλωστε πολλοί ήταν και εκείνοι που ούτε το τραγούδι υποδέχτηκαν καλά, θεωρώντας πως οι στίχοι του μιλούν έμμεσα για το Σατανά και την Κόλαση.

Η ίδια η Lady Gaga πάντως, χαρακτήρισε το εν λόγω video clip ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας της, λέγοντας ότι «δεν βλέπω το συγκεκριμένο video ως θρησκευτική εκδήλωση. Το βλέπω περισσότερο σαν κοινωνική και πολιτιστική δήλωση».

Δείτε το «βλάσφημο» video που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top