Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Ελλάδας!-Πολύ καλές οι κριτικές

Ανέβηκε στα στοιχήματα το ”Watch my Dance”

Mε κίονες, φωτιές που ανεμίζουν στις οθόνες LED και το μαύρο-μπλε χρώμα να κυριαρχεί στο φωτισμό, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» στο Dusseldorf.

Η σκηνική παρουσία τόσο του Λούκας και του Stereo Mike όσο και των χορευτών, ήταν πολύ πιο «δυνατή» από την πρώτη πρόβα, αφού ανέβηκαν με άλλον αέρα στη σκηνή και ήταν πολύ πιο σίγουροι και συγχρονισμένοι μεταξύ τους.

Το σκηνικό ήταν αρκετά επιβλητικό με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο και υφάσματα να ανεμίζουν, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Super Star» η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε πρόβλημα με τους κίονες.
Τι συνέβη; το εύρημα που έχει δημιουργήσει πολλά θετικά σχόλια στους Ευρωπαίους, αντικαταστάθηκε από κίονες που δεν «γράφουν» και τόσο καλά στην οθόνη.

Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα την ελληνική αποστολή που αμέσως έτρεξε να δει τι έγινε και τελικά διόρθωσε το πρόβλημα.

Κατά τ΄ άλλα, ο Λούκας έμεινε «πιστός» στα χορευτικά του βήματα, καθώς έκανε μια στροφή στη γέφυρα και πέταξε τη βάση του μικροφώνου του.

Ενθαρρυντικό είναι πάντως, ότι ενώ πριν λίγες ώρες παιζόταν ένα θρίλερ με την πρόκριση μας στη Eurovision, λίγες ώρες μετά, η ελληνική αποστολή ανέβηκε στους πίνακες των στοιχημάτων, αγγίζοντας την 5η θέση.

Δείτε το video από την δεύτερη πρόβα του «Watch my Dance»…

Κάντε κλικ και δείτε τις φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στο επίσημο site της Eurovision...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top