H διαφωνία της στυλίστριας του Dancing με την Αγγελική Ηλιάδη

Τι είπε η Έλενα Παπανικολάου για τους διαγωνιζόμενους

H διαφωνία της στυλίστριας  του Dancing με την Αγγελική Ηλιάδη

Η Έλενα Παπανικολάου που ευθύνεται για το ντύσιμο των διαγωνιζόμενων στο Dancing μίλησε στην«Πρωινή Μελέτη» για τη διαφωνία που είχε με την Αγγελική Ηλιάδη όταν ξεκίνησε το μουσικοχορευτικό ριάλιτι.

«Η Αγγελική ήθελε να ντύνεται συντηρητικά και εγώ διαφωνούσα. Έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα και είναι κρίμα να μην το δείχνει. Εγώ την προέτρεπα να φοράει κοντά και εκείνη μου έλεγε πως δεν της αρέσουν καθόλου τα πόδια της. Αν είναι δυνατόν» επισήμανε η Έλενα Παπανικολάου.

Η στυλίστρια είπε πως όλες οι διαγωνιζόμενες είναι σέξι και καμία δεν της δημιούργησε κάποιο πρόβλημα«Στην αρχή να ψιλοδιαφωνούσανε γιατί ντρεπόντουσαν να φοράνε κοντά και να εμφανίζονται σε πλήθος, αργότερα όμως φόραγαν ό,τι τους έδινε» τόνισε και συνέχισε, «Ούτως ή άλλως οι φετινές διαγωνιζόμενες είναι πιο σέξι από τις περσινές».

Για τις διαγωνιζόμενες μπορεί να είχε μόνο καλά λόγια να πει δε συνέβη όμως το ίδιο και με τον Τρύφωνα Σαμαρά που τον έσφαξε με το βαμβάκι «είναι αλήθεια! Ο Τρύφωνας αργεί μονίμως στις πρόβες ποτέ δεν έρχεται στην ώρα του.

Άλλοι λένε πως αργεί, άλλοι πως μιλάει στο κινητό .. Τον φάγανε το δόλιο το Σαμαρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top