Ο Λούκας «αναστάτωσε» την παντρεμένη Ουγγαρέζα τραγουδίστρια

Τι είπε η Kati Wolf για το νεαρό τραγουδιστή;

Ο  Λούκας  «αναστάτωσε» την  παντρεμένη Ουγγαρέζα  τραγουδίστρια

Η εκπρόσωπος της Ουγγαρίας στη Eurovision Kati Wolf λίγες μέρες πριν από τον ημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη μίλησε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη για τον Λούκα Γι��ρκα και η δήλωσή της μας εξέπληξε: «Μ’αρέσει πολύ το τραγούδι ο χορός αλλά και ο ίδιος ο Λούκας Γιώρκας. Είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας» είπε με νόημα.

Αυτή η δήλωση δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η Ουγγαρέζα τραγουδίστρια ήταν ελεύθερο πουλί όμως σ αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η KatiWolf όχι μόνο είναι παντρεμένη με δύο παιδιά αλλά ο σύζυγό της όπως αποκάλυψε η ίδια βρίσκετε στο Ντίσελντορφ.

Μα καλά δε φοβάται μήπως την ακούσει; Τόσο δρόμο έκανε ο καημένος , ο σύζυγος και τόσες υποχρεώσεις παράτησε για να την ακολουθήσει στο διαγωνισμό και εκείνη έσταξε μέλι για τον Έλληνα εκπρόσωπο.

Η Kati μίλησε και για τα δύο υπέροχα παιδιά που έχει αποκτήσει«Έχω δύο κορούλες και είμαι τυχερή. Ασχολούμαι συνέχεια μαζί τους. Φτιάχνουμε ζωγραφιές και διάφορα διακοσμητικά» επισημαίνει.

Στην Eurovision θα ερμηνεύσει το «What about my dreams»φορώντας ένα φόρεμα που όπως είπε ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top