Γιάννης Μπέζος: «αποσύρομαι από την τηλεόραση»

«Η εκπομπή της Μανωλίδου δεν είχε νόημα»

Γιάννης Μπέζος: «αποσύρομαι από την τηλεόραση»
Ένας από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, μετά από πολλές επιτυχημένες σειρές οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος ανακοίνωσε απόλυτα συνειδητοποιημένος την απόφαση του: «Την επόμενη σεζόν θα κάνω την τελευταία μου σειρά στην τηλεόραση, και θα αποσυρθώ. Δεν εννοώ ότι θα πάω σε μοναστήρι. Ίσως να κάνω μικρότερα τηλεοπτικά πράγματα, αν μου τύχουν».

Σχολιάζοντας το «Εκείνες κι εγώ» το οποίο παίζει πολλοστή φορά σε επανάληψη και μάλιστα στη θέση που ήταν πριν η εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, ο ταλαντούχος ηθοποιός λέει: «προφανώς δουλεύει ακόμα ο απόηχος της επιτυχίας της. Οι επαναλήψεις είναι για να βουλώνουν τρύπες. Δεν θα κάνω κριτική στην κυρία Μανωλίδου, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν σωστή η ώρα της εκπομπής της, και ήταν λάθος τακτική γιατί δεν είχε κανένα νόημα αυτή η εκπομπή».
Παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την εξίσου ταλαντούχα ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, μιλά στο περιοδικό «People» για το γάμο τους: «Θέλει προσπάθεια η συνύπαρξη, αλλά έχει και τη γοητεία της. Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι για πάρα πολλά χρόνια τη ζωή σου με έναν άνθρωπο, αλλά είναι ωραίο όταν καταφέρνεις να μην είσαι “πάνω” του, αλλά δίπλα του. Ναι, κάποιες φορές χαθήκαμε με τη Ναταλία στη διαδρομή, αλλά πάντα έβγαινε κάτι θετικό. Δεν είχαμε ποτέ κανένα κενό στη σχέση μας».

Όσο για τους συναδέλφους του, αλλά και τους εγχώριους star που εκθέτουν την προσωπική τους ζωή για λόγους προβολής;

«Δεν κατηγορώ κάποιον επειδή έκανε έναν ανοικτό γάμο και κάλεσε τα κανάλια. Κατηγορώ όμως, αυτούς που το κάνουν και μετά αποζητούν τη μυστικότητα. Με εκνευρίζει επίσης πάρα πολύ όταν βλέπω ανθρώπους που έχουν εκθέσει μέχρι και τον καμπινέ του σπιτιού τους και μετά λένε: “δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα προσωπικά μου!”».

Δείτε στο video τον Γιάννη Μπέζο να τραγουδά στην εκπομπή "Στην Υγειά μας"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top