Μια πριγκίπισσα στο… super market!

Δείτε την να κάνει τα ψώνια της με το καροτσάκι

Μια πριγκίπισσα στο… super market!
Το΄πε και το κάνε η Catherine Middleton! «από εδώ και στο εξής, είμαι μια νοικοκυρά» είχε εκμυστηρευτεί πριν λίγες μέρες σε φιλικά της πρόσωπα, μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον πρίγκιπα William, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου, το γοργόν και χάριν έχει!

Ντυμένη απλά και καθημερινά όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της, η Catherine εμφανίστηκε να σπρώχνει ένα καροτσάκι γεμάτο με ψώνια, σε super market στο νησί Anglesey.
«Κόκαλο» έμειναν όσοι την είδαν από κοντά. Με νεανικό αέρα, κουβαλούσε τις τσάντες με τα ψώνια, τις οποίες φόρτωσε μόνη στο αυτοκίνητο της.

Μάλιστα ήταν πολύ ευδιάθετη, χαμογελώντας σε περαστικούς και σε πελάτες του super market, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο της για να επιστρέψει στο απομονωμένο εξοχικό που μοιράζεται με τον σύζυγο της.
Το μόνο στοιχείο που πρόδιδε ότι η Kate είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν οι τρεις σωματοφύλακες που τη συνόδευαν και το περιβόητο δαχτυλίδι αρραβώνων που φόραγε στο χέρι της!

Εντύπωση προκάλεσε πάντως και το κοκαλάκι μαλλιών που είχε γύρω από τον καρπό της, το οποίο προφανώς χρησιμοποίησε όση ώρα έκανε τα ψώνια της για να μην πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια της.
Tα ξένα tabloids, μετά τις σημερινές φωτογραφίες, οργίαζουν ότι η Kate έτρεξε να προμηθευτεί τ΄απαραίτητα ώστε να ετοιμάσει ένα special δείπνο για τον «καλό» της William, ο οποίος επέστρεψε χθες από μια 24ωρη βάρδια στην πολεμική αεροπορία.

Όσοι πάντως έριξαν μια ματιά στο καροτσάκι της, είπαν ότι εκτός από τα βασικά είδη διατροφής, επέλεξε και μερικά "ξεχωριστά" αντικείμενα, κάνοντας τους να υποθέσουν ότι μάλλον ετοίμαζε το πρώτο ρομαντικό δείπνο της με τον William!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top