«Στο σχολείο ήμουνα... φυτούκλα...»

Ποια παρουσιάστρια είχε δασκάλα την... μαμά της;

«Στο σχολείο ήμουνα... φυτούκλα...»

«Στο σχολείο ήμουν… φυτούκλα. Είχα δασκάλα την μαμά μου για πολλά χρόνια και αυτό επηρέασε κατά πολύ και την επίδοσή μου και την συμπεριφορά μου», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Το νυν μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ξεκίνησε να ασχολείται με την κολύμβηση σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Ακολούθησε η ενασχόληση με διάφορα ενδιαφέροντα μέχρι που πήρε την απόφαση να σπουδάσει στην σχολή ιατρικών εργαστηρίων στην Λάρισα. Το κρυφό της όνειρο, όπως εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν να γίνει οδοντίατρος, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Το 2005 πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου στέφθηκε Μις Ελλάς. Από τότε, οι πόρτες της σοουμπιζ ήταν για εκείνη ανοικτές. Οι γονείς της αγωνίστηκαν πολύ σκληρά για να μην της λείψει τίποτα (η μητέρα της ήταν δασκάλα και ο πατέρας της έμπορος φρούτων), όμως εκείνη είχε πια αποφασίσει ότι θα κάνει ό,τι νομίζει εκείνη καλύτερο, με τον τρόπο που νομίζει ότι είναι και σωστότερος. Θαυμάζει, όπως λέει τον πατέρα της, γιατί φρόντισε να περιβάλλει τα πάντα με αγάπη. Ετσι, όλα ήταν πιο απλά και πιο εύκολα.

Το πιο τραβηγμένο πράγμα που έχει κάνει όταν ήταν μικρή; Σε ηλικία 16 ετών το έσκασε από το σπίτι της για να πάει στον χορό του σχολείου. Σήμερα, δεν κρύβει την επιθυμία της να ζήσει τον μεγάλο έρωτα, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο. «Θέλω τον άντρα κυνηγό. Δεν μου αρέσει να με… ρίξει έτσι απλά και ξεπερασμένα κερνώντας με ένα σφηνάκι, ή δίνοντάς μου το κινητό του σε ένα χαρτί».

Μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε για την Κατερίνα Στικούδη:

Δεν ζει «καυτό» έρωτα με γνωστό ηθοποιό, όπως ισχυρίζονται κάποιοι.

Έχει κάνει την διαδρομή Αθήνα- Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν για χάρη ενός άντρα

Είναι υπέρ της ζήλιας, αλλά όχι σε δημόσιο χώρο.

Η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο την ήθελε, αλλά την είχε προτείνει για τον Πρωινό Καφέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top