«Εαν δώ κάποιον να χτυπάει αδέσποτο, μπορεί να τον σκοτώσω»

Δείτε με τί ασχολείται η Εριέττα Κούρκουλου

«Εαν δώ κάποιον να χτυπάει αδέσποτο, μπορεί να τον σκοτώσω»

Στέγη, τροφή, αλλά κυρίως φροντίδα και αγάπη προσφέρει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αδέσποτα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου η Εριέττα Κούρκουλου. Η αγάπη της για τα ζώα ξεκίνησε από πολύ μικρή.

Επιπλέον, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να αποκαθιστά οποιαδήποτε σωματική βλάβη στα αδέσποτα που φροντίζει, τα οποία κατόπιν δίνει για υιοθεσία.

«Το αν αγαπάει κάποιος ή όχι τα ζώα είναι προσωπικό θέμα. Το να τα βλάπτει όμως είναι διαφορετικό. Για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, είναι τουλάχιστον άρρωστος. Και το λέω θέτοντάς το πολύ ευγενικά. Αν έβλεπα με τα μάτια μου κάποιον να κακοποιεί ζώο, μπορεί και να τον σκότωνα. Ευτυχώς αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Μέσω του save a greek stray.com έχουμε καταφέρει αργά αλλά σταθερά να δώσουμε σπίτια στα αδέσποτά μας. Εύχομαι να είναι η αρχή ενός τεράστιου έργου και πρέπει να συνεισφέρει όλη η Ελλάδα», λέει η ίδια.

Η οικογένειά της στηρίζει απόλυτα την προσπάθειά της για τα αδέσποτα, η οποία έχει ξεκινήσει από όταν η ίδια ήταν πολυ μικρή.

«Επειδή από μικρό παιδί ήμουν ενημερωμένη για τα αδέσποτα, είχα αποφασίσει, όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο, να φτιάξω το A Greek Stray. Δεν γινόταν να αρνηθώ να προσφέρω βοήθεια σε κάποιο σκυλί που είχε ανάγκη. Ετσι, έφερνα συνέχεια αδέσποτα στο σπίτι. Αφού έφερα γύρω στα 40 κι απέκτησαν δικό τους χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους, άρχισα να απελπίζομαι. Ηταν φανερό ότι δεν θα έβρισκα αυτούς που έψαχνα να τα υιοθετήσουν στην Ελλάδα. Ανέβαλλα το site επειδή απαιτούσε χρόνο, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Τελικά, ένα βράδυ αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί ήξερα ότι η δημιουργία ιστοσελίδας ήταν ο μοναδικός τρόπος να προωθήσω τα σκυλιά στο εξωτερικό». (Πηγή: People)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top