Αποκλειστικό star.gr: ποιό κοσμικό στέκι που ανήκει σε επώνυμη πάει χάλια;

Αμ έκοψε τα τζάμπα στους celebrities, αμ είναι και ακριβό...

Αποκλειστικό star.gr: ποιό κοσμικό στέκι που ανήκει σε επώνυμη πάει χάλια;

Με το... κιάλι ψάχνει πελάτες γνωστό bar - restaurant στο Κολωνάκι, το οποίο ανήκει σε συγγενή γνωστότατης Ελληνίδας, η οποία έχει βάλει και το δικό της λιθαράκι στο μαγαζί!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το στέκι πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά γι’ αυτό δεν φταίει η οικονομική κρίση, ούτε ο Άρης που είναι στο ζώδιο του Κριού και κάνει τρίγωνο με τον Δία...

Όπως μαθαίνουμε, τους πρώτους μήνες λειτουργίας του μαγαζιού, οι επώνυμοι πήγαιναν και ερχόντουσαν τόσο λόγω της αδερφής του ιδιοκτήτη, όσο και λόγω του ότι η είσοδος ήταν τζάμπα για τους celebrities!

Με τον καιρό, όμως, το αφεντικό σκέφτηκε «κομμένα πια τα δανεικά» και τα δωρεάν ποτά στους επώνυμους πελάτες κόπηκαν μαχαίρι! Έλα, όμως, που μαζί με το τζάμπα, κόπηκε και η πελατεία... Μαύρα μάτια κάνουν τα αφεντικά για να δουν κάποιον από την εγχώρια showbiz να απολαμβάνει το ποτό ή το φαγητό του στο κατάστημα!

Αλλά τι να σου κάνουν οι celebrities αγάπη μου, όταν ο τιμοκατάλογός σου πιάνει ταβάνι; Περί τα 250 ευρώ θέλει ένα ζευγάρι για να διασκεδάσει στο εν λόγω στέκι και ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί... Επειδή είναι επώνυμη η αδερφή, εγώ θα την πληρώσω; Α πα πα... Άσε που με τόσα χρήματα κλείνεις αεροπορικά για Παρίσι και Λονδίνο - είναι ανάγκη να τα πιεις στο Κολωνάκι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top