Για σούσι με τον αδερφό της Μενεγάκη ο Τσαλίκης!

Δείτε τις φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή συνάντηση

Για σούσι με τον αδερφό της Μενεγάκη ο Τσαλίκης!

Πρόβα και φαγητό είχε το πρόγραμμα του Γιώργου Τσαλίκη το βράδυ της Τετάρτης! Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής «έπεσε» πάνω στον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο!

«Πρόβα και μετά μαμ», έγραψε στο Twitter του ο Γιώργος, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα, μαζί με τους Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό.

Φυσικά, ούτε αυτή τη φορά μας άφησε παραπονεμένους ο τραγουδιστής, αφού «ανέβασε» φωτογραφίες στην σελίδα του, τόσο από την πρόβα, όσο και από το σούσι που ακολούθησε!

«HAMA Τέλειο sushi! Νίκος, Joe, Χριστίνα, Θοδωρής, Γιάννης», αναφέρει στoΤwitterο Γιώργος και στις φωτογραφίες τον βλέπουμε με τον αδερφό της Ελένης, την Χριστίνα Παπά (που είναι και η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου), την σχεδιάστρια Τζο Τόγκου από το «Real Housewives of Athens» και τον διευθυντή του περιοδικού «Ok!» Νίκο Γεωργιάδη.

Σημειώνουμε πως ο Γιώργος δεν κρύβει την αγάπη του για την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια, επισημαίνοντας πως ήταν από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» ο Γιώργος στο Twitter και την έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top