Οι… «μετριόφρονες» εκπρόσωποι της Eurovision

Δείτε τις «ταπεινές» τους δηλώσεις-Τι άλλο θ΄ακούσουμε

Οι… «μετριόφρονες» εκπρόσωποι της Eurovision
Η ημέρα του ημιτελικού πλησιάζει και οι διαγωνιζόμενοι των ξένων χωρών, κάνουν ο, τι μπορούν για να προωθήσουν τα τραγούδια τους στα ξένα media. Τι κάνουν; τα παίρνουν σβάρνα και κάνουν τις εξής δηλώσεις μες την… «μετριοφροσύνη»!

Πρώτη και καλύτερη η τραγουδίστρια της Αλβανίας που, ακούστε τι δήλωσε στην κάμερα του Star: «πιστέψτε με παιδιά, γεννήθηκα για να τραγουδάω σε μεγάλη σκηνή. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα την Tina Turner στην τηλεόραση. Ήμουν 14-15 χρονών περίπου. Και είπα: “αχ θέε μου, μπορώ μια μέρα να ��ραγουδήσω σε τέτοια σκηνή; το ονειρευόμουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η εκπρόσωπος της Αρμενίας, που είναι ο ορισμός του “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει”. Εν προκειμένω το τραγούδι σου, αφού η νεαρά είναι σίγουρη ότι «αν τραγουδήσω ένα κομμάτι τώρα από τα τραγούδι μου, θα το τραγουδάτε όλη μέρα».

Και από την Αρμενία να πάμε στη Ρωσία, της οποίας ο εκπρόσωπος πέρασε το δικό του μήνυμα "οικονομίας". Σου λέει οικονομική κρίση διανύουμε ας δηλώσω στη συνέντευξη Τύπου ότι το δερμάτινο που φοράω είναι «από δεύτερο χέρι».

"Ευαισθητοποιημένος" και ο Φινλανδός εκπρόσωπος, που φαίνεται ζήλεψε από το Ρώσο και είπε να κάνει τη… διαφορά! «το πουκάμισο μου είναι από ανακυκλώσιμο υλικό», δήλωσε εκείνος και πέρασε το δικό του οικολογικό μήνυμα.

Οι Πορτογάλοι από την άλλη που ζουν την οικονομική κρίση στο πετσί τους, εμφανίζονται στο τραγούδι τους σε στυλ "λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο", με αμφίεση που φέρνει λίγο από… Ταμτάκο!

Όσο για τη Μάλτα; οι εκπρόσωποι της φέρνουν κάτι από αδερφές “Μπρόγερ” ντυμένες πανομοιότυπα με τα ίδιο ακριβώς στυλ:«είμαστε τρίδυμα. Μας διάλεξαν στο ίδιο ύψος», λένε οι ίδιες και χαίρονται κιόλας!

Και έχουμε να δούμε ακόμα…

Δείτε τι συμβαίνει στο Dusseldorf…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top