Με άρωμα... γαρδένια «ξελόγιασε» τον William η Katherine

Εξαντλήθηκε από τα ράφια - με λίστα αναμονής η αγορά

Με άρωμα... γαρδένια «ξελόγιασε» τον William η Katherine

Το άρωμα γαρδένια μιας μικρής και (σχεδόν) άγνωστης βρετανικής εταιρείας φόρεσε η Kate Middleton στον γάμο, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνισή της! Μάλιστα, από τότε που το μυστικό της έγινε γνωστό, δημιουργήθηκε... λίστα αναμονής για εκείνους που θέλουν ένα μπουκαλάκι.

Όπως έγινε γνωστό από το Clarence House, την επίσημη κατοικία του ζεύγους στο Λονδίνο, η νύφη φορούσε την μεγάλη μέρα το «White Gardenia Petals» της εταιρείας Illuminum.

Εκτός από γαρδένια, το πριγκιπικό άρωμα έχει επίσης νότες από καρύδα, ylang ylang, amber wood και γιασεμί!

Πανικός έγινε στα καταστήματα και η βρετανική εταιρεία δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε κάθε μπουκάλι των 50ml -κόστους περίπου 78 ευρώ- που υπήρχε στα ράφια να... εξαφανίζεται!

Πλέον, κάθε επίδοξος αγοραστής του πριγκιπικού αρώματος θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες υπομονή για να το αποκτήσει, μπαίνοντας στη σχετική λίστα αναμονής!

«Οι παραγγελίες έρχονται κατά δεκάδες και από διαφορετικές χώρες, όμως, οι περισσότεροι πελάτες μας είναι από τις ΗΠΑ», δήλωσε εκπρόσωπος της Illumimum, που δημιουργήθηκε το 2007 από τον hairdresser των επωνύμων Michael Boadi και είναι άγνωστη στους περισσότερους.

Πάντως, πριν την Kate - Catherine, η Kate Moss και η Naomi Campbell είχαν φορέσει το πρώτο άρωμα της εταιρείας, ονόματι «Boadicea The Victorious», ενώ στους επώνυμους πελάτες συγκαταλέγεται και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama.

Δείτε την άφιξη της Kate στο αβαείο του Westminster

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top