Αποκλειστικό: έρχονται στην Ελλάδα William - Catherine;

Ποιός τους έχει προσκαλέσει και πότε αναμένονται

Αποκλειστικό: έρχονται στην Ελλάδα William - Catherine;

Πρόσκληση να επισκεφθούν την Ελλάδα δέχθηκαν οι νιόπαντροι William και Catherine, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη»!

Όπως είπε ο κ. Ζαμπούνης (που βρισκόταν στο Λονδίνο ελέω του γάμου), το πριγκιπικό ζευγάρι έχει προσκληθεί από Έλληνες γνωστούς του, που πρότειναν να επισκεφθούν την χώρα μας είτε για το γαμήλιο ταξίδι, είτε για το καλοκαίρι.

Αν και ο προορισμός του ταξιδιού του μέλιτος κρατείται επτασφράγιστο μυστικό -οι πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι θα πάει Σεϋχέλλες, Καραϊβική ή Κένυα- δεν αποκλείεται να δούμε τον William και την Catherine στην χώρα μας για μια καλοκαιρινή «απόδραση»! Εξάλλου, ο γιος του Καρόλου και, πλέον, δούκας του Cambridge έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν τόσο μαζί με τον πατέρα του, όσο και με τον αδερφό του!

Κατά τον κ. Ζαμπούνη, πολλοί γαλαζοαίματοι αναμένεται να επισκεφθούν φέτος την χώρα μας, μετά και τον γάμο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Μάλιστα, μεταξύ αυτών είναι ο πρίγκιπας της Ολλανδίας και αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας!

Για την ιστορία, William και Harry «βόλταραν» τον περσινό Αύγουστο στο Ιόνιο, ταξίδι στο οποίο η Kate - Catherine δεν τους είχε ακολουθήσει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top