Είναι γεγονός: έγκυος ξανά η Κάτια Ζυγούλη!

Στον τρίτο μήνα η σύντροφος του Σάκη Ρουβά

Είναι γεγονός: έγκυος ξανά η Κάτια Ζυγούλη!

Μπορεί οι φήμες που θέλουν την Κάτια Ζυγούλη να είναι ξανά έγκυος να μην σταμάτησαν ποτέ, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι γεγονός: η σύντροφος του Σάκη Ρουβά διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ok!», το ζευγάρι δεν ήθελε να πει το παραμικρό ούτε σε φιλικά του πρόσωπα μέχρι η Κάτια να μπει στον τέταρτο μήνα. Ο Έλληνας σταρ και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ με λαχτάρα περιμένει το αδερφάκι της και η μικρή Αναστασία.

Η απουσία της Κάτιας από την πρεμιέρα του Σάκη σε νυχτερινό κέντρο τη�� Αθήνας, την περασμένη Παρασκευή, «φούντωσε» ξανά τα σενάρια εγκυμοσύνης, που μόνο σενάρια δεν είναι τελικά... «Η αλλαγή στη σιλουέτα της δεν φαίνεται ακόμα, αλλά έχει ήδη αρχίσει να φορά ριχτά ρούχα. Γι’ αυτό τον λόγο απέφυγε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα», λέει στο περιοδικό άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ, αλλά ειδικά σήμερα δεν γινόταν να έρθει», απάντησε χαμογελώντας πλατιά ο Σάκης όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την απουσία της Κάτιας από την πρεμιέρα του.

Ο πελαργός αναμένεται τον Νοέμβριο, τον μήνα που έχει γεννηθεί και η μικρή Αναστασία!

Δείτε τι είπαν για την εγκυμοσύνη της Κάτιας στην «Πρωινή Μελέτη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top