Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι του Βουρλιώτη!

Το «έκαψαν» οι νιόπαντροι- Δείτε τι έγινε

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι του Βουρλιώτη!
«Ο, τι ονειρευόμουν στη ζωή μου, το έχω βρει σε σένα ψυχή μου», τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στους νεόνυμφους Νίκο Βουρλιώτη και Όλγα Καρπαθάκη, που τα έδωσαν όλα στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε του γάμου τους.

Χαλαροί και ήρεμοι, με το που τελείωσε το μυστήριο, δήλωσαν αποφασισμένοι να το «κάψουν»: «Έχουμε σκοπό να διασκεδάσουμε. Ήμασταν πολύ ζορισμένοι και πιεσμένοι και αγχωμένοι και οι δυο μας, όλο αυτό το διάστημα. Για μας είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε».

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, το ζευγάρι χόρεψε υπό την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή, η οποία έδωσε τις ευχές της στους νεόνυμφους: «Τους εύχομαι τα καλύτερα. Να είναι ευτυχισμένοι, γεροί, και να αποκτήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Δίπλα στο Νίκο Βουρλιώτη εκτός από τους συγγενείς ήταν και όλο το «Family The Label», που δε σταμάτησε λεπτό να χορεύει, να τραγουδά και να χαίρεται με τη χαρά του NiVo!

Εκτός πάντως από τη νύφη και τον γαμπρό, την παράσταση έκλεψε ο πάπα-Πέτρος, που τα έδωσε όλα και δεν σταμάτησε να χορεύει!

Δείτε το video με το γαμήλιο γλέντι του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη, όπως μεταδόθηκε αποκλειστικά από την κάμερα του Star…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top