Με «αγγέλους» ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη Eurovision

Τι εντύπωση άφησε στο Dusseldorf;

Με «αγγέλους» ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη Eurovision
Το τραγούδι «Σαν Άγγελος σ΄ αγάπησα» ερμήνευσε ο Χρήστος Μιλόρδος, ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Τον τραγουδιστή, συνοδεύουν τέσσερις χορευτές ντυμένοι στα μαύρα, που κάνουν παράλληλα και τα φωνητικά.

Όλοι τους, φοράνε μαύρα και μπότες κολλημένες σε ειδικά κατασκευασμένα ταπέτα, τα οποία τους επιτρέπουν να γέρνουν αριστερά-δεξιά, με κλίση 45 μοιρών χωρίς να πέφτουν κάτω και να χάνουν την ισορροπία τους.
Το σκηνικό είναι λουσμένο σε μαύρο φως, ενώ στις οθόνες LED απεικονίζονται γραφικά με διαμάντια και κρυστάλλους αλλά και πορτοκαλί μπαλόνια που έχουν την ίδια κλίση με αυτή του σώματος των χορευτών.

Το σύνολο της performance σε συνδυασμό με την κίνηση των χορευτών, προκαλεί μια εικόνα ψευδαίσθησης. Όσο για τη μελωδία του τραγουδιού; σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στο Dusseldorf.

Ειδικά τη στιγμή που μπαίνει η γυναικεία παρουσία της συμμετοχής, -η οποία κρατά μια μπάλα την οποία στριφογυρίζει-,κλέβει όλες τις εντυπώσεις, καθώς "τα δίνει όλα" φωνητικά.
Όπως και να ΄χει πάντως, η χορογραφία αν και εντυπωσιακή, βάζει δύσκολα στην Κυπριακή συμμετοχή, αφού απαιτεί πλήρη συγχρονισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόβα της Κυπριακής συμμετοχής, όπως δημοσιεύτηκαν στο επίσημο site της Eurovision…

Κάντε κλικ και δείτε την πρώτη πρόβα του «Σαν Άγγελος σ΄ αγάπησα»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top