Ανεβαίνει στα στοιχήματα ο Λούκας

Πώς θα παρουσιαστεί το Watch my Dance στον ημιτελικό;

Ανεβαίνει στα στοιχήματα ο Λούκας

«Φωτιά» έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, που αναδεικνύεται σε μια από τις πιο δύσκολες για την Ελλάδα των τελευταίων ετών.

Ο Λούκας Γιώρκας και το Watch my Dance ανέβηκαν δύο θέσεις στα στοιχήματα, τα οποία μέχρι πρότινος τον ήθελαν να κατατάσσεται 25ος, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, κατατάσσεται στην 23η θέση της τελικής κατάταξης.

Παρ’όλα αυτά, επικρατεί αισιοδοξία στην Ελληνική αποστολή σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον αποσπά εξαιρετικά σχόλια. Η πρώτη πρό��α του Watch my Dance εντυπωσίασε τους eurofans που την είδαν από κοντά. Το σκηνικό με τους κίονες, στο οποίο κυριαρχεί το μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με την 3dτεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα κάνει τους περισσότερους να μιλούν για μια εξαιρετική και κυρίως αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ωστόσο, όλες οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό αποτελούν σημαντικούς αντιπάλους για το ελληνικό κομμάτι. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν και της Ουγγαρίας. Και μπορεί ο Λούκας να ανέβηκε κατά δύο θέσεις στα στοιχήματα, ωστόσο οι περισσότερες από τις υπόλοιπες χώρες που πρόκειται να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στον τελικό, θα τα δώσουν «όλα». Όπως δήλωσε ο ίδιος, πάντως, η δική του «μάχη» θα επικεντρωθεί στο να τραγουδήσει. Σε τίποτα άλλο. Δείτε τί μετέδωσε ο Γιώργος Κασπίρης από την Γερμανία στο Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top