Λαμπερή πρεμιέρα για Παπαγιάννη-Δαλιάνη

Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρόν;

Λαμπερή πρεμιέρα για Παπαγιάννη-Δαλιάνη
Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Παίζουν το τραγούδι μας», όπου πρωταγωνιστούν ο Μάνος Παπαγιάννης, με την Αγγελική Δαλιάνη.

Ζευγάρι στη ζωή αλλά και στο θεατρικό σανίδι, οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι είχαν πολύ άγχος ��ια την πρεμιέρα, αλλά η θετική ενέργεια του κόσμου τους απογείωσε και τους έκανε να αισθανθούν καλύτερα.

Το θεατρικό έργο, έχει πολλές αποκαλυπτικές σκηνές της Αγγελικής Δαλιάνη, αλλά και αρκετές ερωτικές με τον σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι «μας άρεσαν πάρα πολύ οι συγκεκριμένοι δυο ρόλοι και βρήκαμε πάρα πολλά κοινά στοιχεία». Άλλωστε οι δυο τους όπως είπαν, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους: «δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί και δεν μαλώνουμε καθόλου».

Ερωτηθής για τις ερωτικές σκηνές, ο Μάνος Παπαγιάννης είπε αστειευόμενος ότι θα επέτρεπε στην Αγγελική να τις παίξει με άλλον συμπρωταγωνιστή, μόνο αν… «καταφέρει και βρει κάποιον καλύτερο από μένα, αλλά νομίζω θα είναι λίγο δύσκολο, δεν ξέρω».

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν η Μιμή Ντενίση (στην οποία ανήκει η μετάφραση και διασκευή του έργου), ο Κώστας Βουτσάς, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και πολλοί ακόμη φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Δείτε στο video τι δήλωσε το ζευγάρι μετά την πρεμιέρα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top