Xαμός στο Ίντερνετ για τα... οπίσθια της Pippa Midletton

Απέκτησαν ιστοσελίδα, γκρουπ στο Facebook και Twitter!

Xαμός στο Ίντερνετ για τα... οπίσθια της Pippa Midletton

Μπορεί ο ντόρος για τον πριγκιπικό γάμο να καταλαγιάζει μέρα με την μέρα, ωστόσο, ένα άλλο θέμα που άπτεται της νιόπαντρης απασχολεί τους πάντες: τα οπίσθια της αδερφής της!

Πριν καλά καλά τελειώσει ο γάμος δημιουργήθηκαν τα πρώτα γκρουπ στο Facebook για την Pippa, με αυτό για τα οπίσθιά της να ξεπερνά τα υπόλοιπα σε θαυμαστές: περίπου 200.000 χρήστες του γνωστού site έχουν γίνει μέλη του «Pippa Middleton Ass Appreciation Society»!

Εκτός από φωτογραφίες με τα πίσω κάλλη της νεαράς, τα μέλη του γκρουπ μπορούν να παραγγείλουν ακόμα και... κονκάρδα ή μπλουζάκι που γνωστοποιούν την λατρεία τους για τα οπίσθια της αδερφής της δούκισσας.

Κι αν σε εμάς τους Έλληνες το όνομά της και μόνο μας κάνει να χαμογελάμε πονηρά, στον υπόλοιπο κόσμο φροντίζουν να παινέψουν δεόντως την πίσω πλευρά της! Μέχρι και ιστοσελίδα έχει ο πισινός της, χώρια το Twitter

Πάντως, αν δεν σας φτάνουν αυτά, τότε να σας πούμε ότι 173.157 άνθρωποι από όλο τον κόσμο ψάχνουν αυτή τη στιγμή το ιδανικό υποκοριστικό για να βαφτίσουν τα οπίσθια της Pippa! Μήπως έχετε καμιά ιδέα;;;

Καμαρώστε την Pippa σε στιγμιότυπα του γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top