Ταινία για τον Οsama Bin Laden από την Kathryn Bigelow

Τι ετοιμάζει η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης;

Ταινία για τον Οsama Bin Laden από την Kathryn Bigelow

Την κατάλληλη στιγμή φαίνεται πως ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την ταινία της σχετικά με τον Osama Bin Laden η Kathryn Bigelow: η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης είχε στα σκαριά μια κινηματογραφική μεταφορά του ηγέτη της Αλ Κάιντα, που πλέον παίρνει άλλη τροπή μετά τον θάνατό του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η σκηνοθέτης του «Hurt Locker» και ο σεναριογράφος του είχαν ήδη ξεκινήσει το κάστινγκ για την ταινία με τίτλο «Kill Bill Laden», όμως, οι εξελίξεις τους πρόλαβαν...

Αρχικά, η ταινία ήταν βασισμένη σε μία παλαιότερη αποτυχημένη αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων να σκοτώσουν τον Οsama στη μεθόριο μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Πλέον, οι δύο δημιουργοί ετοιμάζουν αλλαγές προκειμένου να μπει στην ταινία και η εκτέλεση του αρχηγού της Αλ Κάιντα από τους Αμερικανούς κομάντο, με τον σεναριογράφο να μελετά το πώς έγινε η επιχείρηση στο σπίτι του Λάντεν στο Πακιστάν.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι, αφού πρώτα οριστικοποιηθούν τα μέρη στα οποία θα γίνουν! Παραγουάη, Αργεντινή και Βραζιλία φαίνεται, πάντως, πως είναι μέσα στα πλάνα των δημιουργών.

Όσο για τους ηθοποιούς; Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως σίγουρα θα δούμε μεταξύ αυτών τον Joel Edgerton, τον 36χρονο Αυστραλό γνωστό από τον «Πόλεμο των Άστρων»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top