Δούκισσα Catherine: «από εδώ και στο εξής, είμαι μια νοικοκυρά»

Τι θα κάνει δίπλα στον William - «όχι» στα βασιλικά events

Δούκισσα Catherine: «από εδώ και στο εξής, είμαι μια νοικοκυρά»

Μπορεί ο γάμος να ήταν παραμυθένιος και πολλοί ανά την υφήλιο να χαρακτηρίζουν την Kate- Catherine ως τυχερή που πήρε πρίγκιπα, η ίδια όμως έχει άλλη άποψη: καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά φαντάζεται τον εαυτό της στο πλευρό του William και λέει «όχι» στα βασιλικά events!

«Από εδώ και στο εξής είμαι μια νοικοκυρά», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε η νιόπαντρη δούκισσα σε φιλικά της πρόσωπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της.

Πρότυπό της φαίνεται πως θα είναι η Camilla, που μπορεί να προκάλεσε σάλο όταν γνωστοποιήθηκε η σχέση της με τον Κάρολο, αλλά έχει επιλέξει να στέκεται απλά και διακριτικά στο πλευρό του.

Κατά το δημοσίευμα, η Catherine δεν φαντάζεται τον εαυτό της με μεγαλεία και λούσα, αλλά ως τυπική σύζυγος ενός αξιωματικού της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, στην οποία υπηρετεί ο William. Μάλιστα, δεν σχεδιάζει να παραβρεθεί στις περίφημες ιπποδρομίες του Άσκοτ όπως κάνει η βασιλική οικογένεια, ούτε στα πάρτι που διοργανώνονται στους κήπους του Μπάκιγχαμ!

«Το ζευγάρι θα κάνει πράγματα μαζί όπως κάθε άλλο και η Catherine δεν θα κάνει solo εμφανίσεις... Στο μόνο event που θα παραβρεθεί θα είναι το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ την επόμενη χρονιά», λέει φίλος της νιόπαντρης.

Ε, καλά, με άνδρα πρίγκιπα... όλες «καλές νοικοκυρές» θα ήθελαν να είναι!

Δείτε και θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του πριγκιπικού γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top